Thuis genieten van heerlijke meeneemgerechten?

Tijdens de feestdagen thuis genieten van de heerlijke menu’s en gerechten van Restaurant De Notenkraker?
Maak uw keuze uit onze verschillende formules:

Traiteur in Antwerpen

Heeft u geen zin om te koken en u wenst gezellig thuis te genieten? Dan biedt restaurant De Notenkraker, als traiteur in Antwerpen, de perfecte oplossing. U kan heel het jaar door geselecteerde gerechten afhalen, die thuis gemakkelijk te dresseren en/of op te warmen zijn. Enkel op voorhand bestellen en wij zorgen voor een handige handleiding en uw gemak.

traiteur in antwerpen schelp
traiteur in antwerpen vlees
traiteur in antwerpen chips

Wilt u tijdens de feestdagen volop genieten van een heerlijke maaltijd maar heeft u geen zin om uren achter het fornuis te staan? Restaurant De Notenkraker stelt elk jaar feestmenus en gerechten waar u uit kunt kiezen. Deze gerechten kan u dan thuis, al dan niet, opwarmen en feestelijk serveren. Uniek is het feit dat u naast uw heerlijke gerechten ook aangepaste wijnen en/of bieren kan meenemen. Zo hoeft u aan niets te denken en kan u volop genieten van de feestdagen. Zowel met Kerst als met Oud & Nieuw stellen Annika en Donald met veel zorg een heerlijk menu samen, van hapje tot de koffiegarnituur. U hoeft dit enkel op voorhand te bestellen, af te halen en op te warmen. Voor een handige handleiding wordt gezorgd.
Waarom moeilijk als het ook gemakkelijk kan?

Eten

Tijdens de feestdagen mag het wel wat meer zijn toch? Donald en Annika pakken elk jaar opnieuw uit met een feestelijk afhaalmenu. Benieuwd naar de rest van het Oud & Nieuw menu of naar ons kerstmenu? Klik dan zeker verder!

traiteur in antwerpen gerecht

Drinken

Bij ons kunt u heel het jaar terecht om de lekkerste wijnen, bieren en andere dranken aan te kopen. Ook tijdens de feestdagen is dit niet anders. Als u kiest voor een meeneemmenu kan Donald voor u de perfecte dranken voorstellen. Zo kan u de gerechten nog harmonieuzer serveren met de perfect geassorteerde wijn of bier. Op die manier hoeft u met helemaal niets rekening te houden en kan u gewoon volop genieten.

traiteur-in-antwerpen-wijn

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!