HAPJES
*Een rollade van gerookte Noorse zalm en een dille-mierikswortelboter   € 3
*Een huisbereid worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met lamsgehakt op provencaalse wijze   € 3

VOORGERECHTEN
Gebakken “wild-catch” scampistaartjes met tomaat, sjalot, peterselie en een zacht schaaldierensausje op basis van noordzeegarnaal   € 18
*Taartje van gerookte Noorse zalm gevuld met z’n tartaar, noordzeegarnaal en gekonfijte tomaat afgewerkt met een tuinkruidenroom, “Avruga”-kaviaar en een briochetoast   € 18
*Onze schitterende huisbereide ganzenleverterrine geportioneerd of in blok gevacumeerd naar eigen wens   100g/€ 14
*Huisbereide terrine van ganzenlever met “Medjoul”-dadel en marsepein met een appelconfituur met calvados en een rozijnenbun   € 22
*Gebakken Sint-Jacobsvruchten met spinazie, een wit wijnsausje en parmezaan   € 24
*Huisbereide kaaskroket   stuk/€ 2,50
*Huisbereide noordzeegarnaalkroke    stuk/€ 3,50

SOEPEN
*Consommé van vederwild met balletjes van vederwild en kervel, backerbsen en een brunoise van knolselderij en rode biet   1l/€ 8
*Gemixte tomatensoep met mascarpone en basilicumballetjes   1l/€ 7
*Romige bisque van noordzeegarnaal afgewerkt met noordzeegarnaal, gekonfijte tomaat en cognac    1l/€ 16

VIS- & SCHAALDIERGERECHTEN
*Paling in ’t groen afgewerkt met paddestoelen en noordzeegarnaal met aardappelpuree  250g/€ 8
*Gebakken Schotse wilde zalmsuprême op een bedje van prei met een Italiaans kruidensausje, parmezaan en aardappelpuree   € 24
*Gepocheerde Deense kabeljauwsuprême met spinazie, witte wijnsaus gegratineerd met Parmezaan en aardappelpuree    € 28
*Gebakken tijgergamba’s met fijne groentjes, een Iraans saffraansausje en gebakken longgrain rijst met erwtjes en sjalot   € 24
*Gepocheerde zeetong (3+) op Normandische wijze of bereiding naar keuze met aardappelpuree  € 38

VLEES- & WILDGERECHTEN
*Driekleurig compotje van veenbessen, peertje en appelmoes€ 6
*Gebakken rollade van kerstkalkoen met wintertruffel, gebakken Parijse paddestoelen, fine champagnesaus en aardappelkroketjes   € 18
*Konijnbillen op Vlaamse wijze (2 st./pers.) met verse appelmoes en aardappelkroketjes   € 16
*Gebraden Nieuw-Zeelandse lamskoteletten met panade van mosterd, look en peterselie met een groentenkrans, graanmosterd-rozemarijnsaus en gegratineerde aardappeltjes   € 30
*Wilde fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes   € 32
*Rosé gebakken Australische hertenfilet met een trio van wintergroenten, veenbessensausje en knolselderkroketjes   € 36

KROKETTEN VERS HUISBEREID
*Aardappelkroketten   stuk/€ 0,20
*Knolselderkroketten   stuk/€ 0,30

DESSERTEN “VAN DENDER” TOPPATISSIER UIT BRUSSEL
*Gebakje “Feuille d’Automne” met een rode vruchtencoulis   € 7
*Gebakje “Piemonté” met crème van hazelnoot en Frangelico   € 7
*Gebakje “Framboisier” met een rode vruchtencoulis   € 7

PRALINES “VAN DENDER” TOPCHOCOLATIER UIT BRUSSEL
*assortiment 16 pralines, prachtig verpakt, originele cadeautip   € 16
*assortiment 40 pralines, prachtig verpakt, originele cadeatip   € 32

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!