VOORGERECHTEN
*Gebakken scampistaartjes met banaan, sinaasappel, erwtjes, noordzeegarnaal en een licht currysausje € 18
*Huisbereide terrine van artisanaal gerookte rivierpaling, gerookte Schotse zalm en bieslook afgewerkt met een bieslookroom verrijkt met “Avruga”-kaviaar en geserveerd met brioche-toastjes € 20
*Onze schitterende huisbereide ganzenleverterrine geportioneerd of in blok gevacumeerd naar eigen wens 100g/€ 14
*Huisbereide terrine van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel afgewerkt met een rozijnen-walnotentoast, een chutney van appel, Sultana-rozijnen en calvados € 22
*Gebakken Sint-Jacobsvruchten met spinazie, een wit wijnsausje en parmezaan € 24
*Huisbereide kaaskroket stuk/€ 2,50
*Huisbereide noordzeegarnaalkroket stuk/€ 3,50
SOEPEN
*Romig soepje van pastinaak met een vleugje wintertruffel afgewerkt op grootmoeders wijze met spekjes, sjalot, Parijse champignons en krokante korstjes 1l/€ 7
*Gemixte tomatensoep met mascarpone en basilicumballetjes 1l/€ 7
*Romige bisque van noordzeegarnaal afgewerkt met noordzeegarnaal, gekonfijte tomaat en cognac 1l/€ 16
VIS- & SCHAALDIERGERECHTEN
*Paling in ’t groen afgewerkt met paddestoelen en noordzeegarnaal met aardappelpuree 250g/€ 12
*Gebakken Schotse “Red Label” zalmsuprême op een bedje van gesmoorde jonge spinazie, een vleugje look, een wit wijnsausje en Parmigiano Reggiano € 24
*Gebakken tijgergamba’s met fijne groentjes, een Iraans saffraansausje en gebakken rijst op Chinese wijze € 26
*Gepocheerde Deense kabeljauwsuprême met tomaat, sjalot, peterselie, een witte wijnsausje en aardappelpuree € 28
*Gepocheerde zeetong (3+) op Normandische wijze of bereiding naar keuze met aardappelpuree € 42
VLEES- & WILDGERECHTEN
*Driekleurig compotje van veenbessen, peertje en appelmoes € 6
*Gebakken rollade van kerstkalkoen met wintertruffel, gebakken Parijse paddestoelen, fine champagnesaus en aardappelkroketjes € 20
*Konijnbillen op Vlaamse wijze (2 st./pers.) met verse appelmoes en aardappelkroketjes € 20
*Gebraden Nieuw-Zeelandse lamskoteletten met panade van mosterd, look en peterselie met een groentenkrans, graanmosterd-rozemarijnsaus en gegratineerde aardappeltjes € 32
*Wilde fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes € 32
*Rosé gebakken Australische hertenfilet met een trio van wintergroenten, veenbessensausje en knolselderkroketjes € 36
KROKETTEN VERS HUISBEREID
*Aardappelkroketten stuk/€ 0,20
*Knolselderkroketten stuk/€ 0,30
DESSERTEN “VAN DENDER” TOPPATISSIER UIT BRUSSEL
*Gebakje “Passionata” met een passievruchtencoulis € 7
*Gebakje “Noisette” met een gezouten botercaramel € 7
*Gebakje “Framboisier” met een rode vruchtencoulis € 7
PRALINES “VAN DENDER” TOPCHOCOLATIER UIT BRUSSEL
*assortiment 16 pralines, prachtig verpakt, originele cadeautip € 16
*assortiment 40 pralines, prachtig verpakt, originele cadeatip € 32
ORIGINE CHOCOLADETABLETTEN “VAN DENDER” TOPCHOCOLATIER UIT BRUSSEL
*Keuze uit allerhande origine chocolade, zowel melk als puur, per tablet € 6