TAKE OUT OUD&NIEUWMENU
“2024/2025”

Als hapje een huisbereide rollade van wit brood met tuinkruidenboter en gerookte Noorse zalm

Domaine Pierson-Cuvelier “Tradition”   Pinot Noir/Chardonnay   Champagne/Frankrijk   € 26/75cl
Domaine Egly-Ouriet  “Les vignes de Vrigny”   Pinot Meunier   Champagne Premier Cru/Frankrijk   € 56/75cl
Segura Viudas  “Reserva”   Xarel’Lo/Parellada/Macabeo   Cava/Spanje   € 14/75cl
*
Gebakken scampistaarten met fijne groentenbrunoise, noordzeegarnaal en een kreeftensaus verrijkt met cognac, look en Iraanse saffraandraadjes

Poggio Maestrino “Torresaline”   2023   100% Vermentino   Maremma Toscana/Italië   € 16/75cl
Domaine Ferdinand Engel “Reserve”   2021   100% Tokay Pinot Gris   Rorschwihr/Frankrijk   € 16/75cl
Rings “Kalk und Stein”   2021   100% Chardonnay   Pfalz/Duitsland   € 33/75cl
Hirsch “Hirschvergnügen”   2022   100% Grüner Veltliner   Kamptal/Oostenrijk   € 16/75cl
*
Rosé gebakken, botermalse Hongaarse hertenfilet met een trio van winterse groenten, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree

Alpha Estate “Turtels”   2019   100% Syrah   Amyndeon/Griekenland   € 26/75cl
Echeverria “Reserva”   2021   100% Carmenère   Curico Valley/Chili   € 14/75cl
Sophenia “Estate Reserva”   2021   100% Malbec   Valle de Uco/Argentinië   € 18/75cl
*
Dessertschaaltje met een origin chocolademousse, een crème van rode vruchten en cassis, een chocoladebrownie en een crèmeux van pistache

Javier Sanz “Semidulce”   100% Verdejo   Rueda/Spanje   € 19/75cl
*
Een praline met karamel en Camargue zout (deze praline won de eerste prijs tijdens het wereldconcours chocolade) en een Antwerps handje voor bij uw koffie of thee

Dit take out “Oud&Nieuwmenu “2024/2025” kan u afhalen op dinsdag 31 december 2024 tussen 11h00 en 15h00.
De prijs van dit take out Oud&Nieuwmenu “2024/2025” bedraagt € 70/pers.
Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!