TAKE OUT OUD & NIEUWMENU

Als hapje een mini-quiche met gekookte Zeeuwse ham en prei
Cerveza Damm   Inedit   witbier met koriander en gekonfijte sinaas  Barcelona/Spanje   € 12/75cl
Domaine du Chant d’Eole   Blanc de Blanc   98%Chardonnay/2%Pinot Blanc   Bergen/Wallonië   € 28/75cl
*
Broccolisoep met gerookte zalmsnippers
*
Gebakken scampistaartjes “à la bouillabaise” met duxelle van Parijse champignons, groentenbrunoise, een schaaldierensaus met Iraanse saffraan, look en cognac
De Dolle Brouwers   Dulle Teef   blond, trippel   Esen/Diksmuide   € 6/33cl
Wijndomein Aldeneyck   100%Pinot Gris    Maasvallei/Limburg    € 16/75cl
of
Boterbladerdeeggebakje met everzwijnwangetjes op grootmoeders wijze en een mousselinesausje met truffel
Sint-Sixtus brouwerij   Westvleteren 12°   Westvleteren/West-Vlaanderen   € 12/33cl
Daniel Ramos “El berrakin”   100%Garnacha   Siera de Gredos/Spanje    € 13/75cl
*
Gepocheerde grietbotfilet met spinazie, wittewijnsaus, “Avruga”-kaviaar en aardappelpuree
De Struise Brouwers   Tsjeeses Reserva 2012 BBA   Oostvleteren/West-Vlaanderen   € 10/33cl
Château Pierre-Bise “Le Haut de la Garde”   100%Chenin Blanc   Anjou/Frankrijk
   € 16/75cl
of
Rosé gebakken Australische hertenfilet met een drieluik van wintergroentjes, veenbessensaus en knolselderkroketjes of kastanjepuree
Moortgat Duvel Barrel Aged Batch #1   koper,bourbon vaten,rokerig   Puurs/Antwerpen   € 46/75cl
Alpha Estate “Axia”   50%Xinomavro/50%Syrah  
Amindeon/Griekenland   € 18/75cl
*
Gebakje “Dailly” van meesterpatissier en hofleverancier Herman Van Dender, een gebakje op basis van chocolademousse, chocoladebiscuit, crème brûlée van sinaasappel en een krokante bodem afgewerkt met een sinaasappelroom
eigen opleg in solera-systeem   mandarijn-sinaas-kruiden-likeur   € 5/5cl
Dom. Beau Mistral    Antwerpse wijnbouwer   100%Grenache   Vin Doux Nat.   Rasteau/Frankrijk   € 18/50cl
*
Een “Van Dender”-praline en een cuberdon voor bij uw koffie of thee

Dit oud & nieuw-meeneemmenu kan u afhalen op oudejaarsavond donderdag 31 december 2020 van 16u00 tot 18u00. Op nieuwjaarsdag vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 januari 2021 telkens van 11h30 tot 16h00. De prijs van dit take out oud & nieuwmenu bedraagt € 64/pers. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.
Dit menu kan eveneens bij u thuis geleverd worden in Berchem, Borgerhout en Deurne aan € 4 per levering.
Gelukkig, gezond en veilig Nieuwjaar van gans het notenkrakerteam.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!