TAKE OUT OUD&NIEUWMENU
“2024/2025”
Als hapje een huisbereide rollade van wit brood met tuinkruidenboter en gerookte Noorse zalm
Domaine Pierson-Cuvelier “Tradition” Pinot Noir/Chardonnay Champagne/Frankrijk € 26/75cl
Domaine Egly-Ouriet “Les vignes de Vrigny” Pinot Meunier Champagne Premier Cru/Frankrijk € 56/75cl
Segura Viudas “Reserva” Xarel’Lo/Parellada/Macabeo Cava/Spanje € 14/75cl
*
Gebakken scampistaarten met fijne groentenbrunoise, noordzeegarnaal en een kreeftensaus verrijkt met cognac, look en Iraanse saffraandraadjes
Poggio Maestrino “Torresaline” 2023 100% Vermentino Maremma Toscana/Italië € 16/75cl
Domaine Ferdinand Engel “Reserve” 2021 100% Tokay Pinot Gris Rorschwihr/Frankrijk € 16/75cl
Rings “Kalk und Stein” 2021 100% Chardonnay Pfalz/Duitsland € 33/75cl
Hirsch “Hirschvergnügen” 2022 100% Grüner Veltliner Kamptal/Oostenrijk € 16/75cl
*
Rosé gebakken, botermalse Hongaarse hertenfilet met een trio van winterse groenten, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree
Alpha Estate “Turtels” 2019 100% Syrah Amyndeon/Griekenland € 26/75cl
Echeverria “Reserva” 2021 100% Carmenère Curico Valley/Chili € 14/75cl
Sophenia “Estate Reserva” 2021 100% Malbec Valle de Uco/Argentinië € 18/75cl
*
Dessertschaaltje met een origin chocolademousse, een crème van rode vruchten en cassis, een chocoladebrownie en een crèmeux van pistache
Javier Sanz “Semidulce” 100% Verdejo Rueda/Spanje € 19/75cl
*
Een praline met karamel en Camargue zout (deze praline won de eerste prijs tijdens het wereldconcours chocolade) en een Antwerps handje voor bij uw koffie of thee
Dit take out “Oud&Nieuwmenu “2024/2025” kan u afhalen op dinsdag 31 december 2024 tussen 11h00 en 15h00.
De prijs van dit take out Oud&Nieuwmenu “2024/2025” bedraagt € 70/pers.
Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.
Honger gekregen?
Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!