Als hapje een rollade van gerookte Noorse zalm en dille-mierikswortelboter
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met “Medjoul”-dadel en marsepein met een appelconfituur met calvados en een rozijnenbun
*
Bisque van noordzeegarnaal met tomaat, room en cognac
*
Gepocheerde grietbotfilet met gestoofd Brussels lof, parmezaan, een wit wijnsausje en aardappelpuree
OF
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd brussels lof, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Piemonte” van meesterpatissier Herman Van Dender op basis van chocolade en hazelnoot afgewerkt met een crème van hazelnoot en Frangelico
*
Een echte Cuberdon-neus uit Eeklo

 

Dit Oud & Nieuw-meeneemmenu kan u afhalen op maandag 31 december 2018 van 14u00 tot en met 16u30. Dit Oud & Nieuw-meeneemmenu kan eveneens afgehaald worden op dinsdag 1 januari 2019 (om 11u30 stipt of 16h30 stipt). De prijs van dit menu bedraagt € 50/pers. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding. Bekijk eveneens onze lijst geselecteerde prijs/kwaliteitswijnen om ons Oud & Nieuwmenu nog harmonieuzer te serveren met de perfect geassorteerde wijnen. Cadeautip! Geef eens een etentje in wijnrestaurant “De Notenkraker” cadeau. Gelukkig Nieuwjaar van gans het notenkrakerteam.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!