Restaurant voor groepen in Antwerpen

Op zoek naar een restaurant voor groepen in Antwerpen? Wees dan hartelijk welkom bij wijn- en bierrestaurant De Notenkraker, dé place to be om eens lekker culinair te genieten. Naast intiem lunchen en dineren bieden wij ook de mogelijkheid om te komen eten met grotere groepen. De Notenkraker kan tot wel 32 smullers ontvangen in het gezellig zaaltje achteraan in onze zaak. Zijn u en uw gasten al klaar voor een culinaire avond met geweldige wijnen & bieren?

restaurant groepen antwerpen schelp
restaurant voor groepen in antwerpen tafel zaal
restaurant groepen antwerpen vlees

Bij De Notenkraker voelt u u meteen thuis. Annika & Donald ontvangen al hun klanten, en ook groepen, op dezelfde gastvrije manier. Achter de keuken ligt er een zaaltje verscholen speciaal gereserveerd voor grotere groepen. Hier kan u rustig genieten van een heerlijke maaltijd zonder rekening te moeten houden met andere klanten. Het zaaltje zelf heeft een aanliggend stadstuintje waar zowel kinderen en rokers  zich kunnen uitleven.

Uitgebreid genieten

In de keuken geven we elke dag passioneel het beste van onszelf. Donald, de patron, staat zelf aan het fornuis met souschef Alex Verschueren naast hem. Samen dresseren ze de lekkerste gerechten bereid met verse topproducten. Voor groepen werken de koks het liefst met hun All-In groepsmenu die heel het jaar verkrijgbaar is en die een keuze heeft van maar liefst 3 gerechten in de hoofdschotel. Deze keuze mag, maar moet niet op voorhand doorgegeven worden. U kan natuurlijk ook opteren om een van onze andere menus te kiezen, hetzij ons seizoensmenu of ons fijnproeversmenu. Samen met u kan er natuurlijk ook een gepersonaliseerd menu opgesteld worden, naar ieders budget en smaak.

restaurant voor groepen in antwerpen zalm

Aangepaste dranken

De Notenkraker zou geen wijn- en bierrestaurant zijn als het geen uitgebreide drankenkaart kon voorschotelen. Neem een duik in de talloze exclusieve bieren die u kunt vinden op de bierkaart. U zal er onder andere bieren vinden van De Dolle Brouwers, Birra Toccalmatto & Mikkeler: brouwers die horen tot de absolute wereldtop van de bierwereld. Eerder zin in een wijntje? Donald gidst u graag door een indrukwekkende wijnkaart.

restaurant voor groepen in antwerpen wijn

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel uw tafel in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten.