Over Restaurant De Notenkraker

De Notenkraker is één van de best bewaarde geheimen uit de Antwerpse restaurantscene.  Donald De Vos is klassiek geschoold en leerde de knepen van het vak grotendeels van zijn vader Julien De Vos, die de klassieke keuken als geen ander kent. Hij startte 43 jaar geleden een bescheiden ijssalon met verse Brusselse wafels en pannekoeken.  Stilaan werd het ijssalon “Espresso” op de Gitschotellei omgetoverd naar een oerdegelijk familiaal restaurant.  De nieuwe naam “De Notenkraker” vond zijn oorsprong dankzij de zus van Donald, Ann De Vos, die haar eerste hoofdrol als topballerina kreeg in het wereldberoemde ballet “De Notenkraker” van Tsjaikovski.  Zij bouwde een internationale carrière uit en danste als soliste bij het Royal Ballet van Londen.

Gedreven creëerden papa en Donald samen een Frans-Belgische keuken met hedendaagse twist.  In 1998 besloot Julien het rustiger aan
te doen en Donald zette de passionele droom verder, gesteund door een al even professioneel en hartstochtelijk team.
Sinds 1 jaar heeft Annika Dewulf haar 26-jarige carrière bij Deutsche Bank vaarwel gezegd om als gastvrouw
Donald dagelijks te ondersteunen.

Wijnen

over ons wijn

Bent u een wijnliefhebber? Ontdek dan waarom u zeker eens onze uitgebreide selectie aan wijnen moet uittesten!

Bieren

over ons bier 1

Eerder een voorkeur voor bieren? Donald gidst u graag door ons grote aanbod van speciaalbieren!

Traiteur

over ons traiter

Eet u liever thuis? Kom gemakkelijk uw heerlijke gerechten bij ons afhalen en neem er meteen een lekker bijpassend wijntje bij!

Grotere groep?

Achteraan in ons restaurant is er een charmant zaaltje voor maximum 32 personen. Het menu stellen we naar uw smaak! Indien het zonnetje schijnt kunt u ook gebruik maken van onze gezellig stadsterras, een verademing in de drukke stad.

over ons groepen

De Notenkraker in het Nieuws

beste haas
beste wildgerecht
over ons blog
hoornaert
asperges-klein

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!