WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

Erwten-preisoep met korstjes

of
Huisbereide kaaskroket met gefruite peterselie
+ € 4
of
Schotse zalmtartaar met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Carpaccio van Australisch hert klassiek afgewerkt met onze ganzenleverterrine
+ € 8
*
Gebakken scampistaartjes met witloof, een wit wijnsausje en aardappelpuree
of
Hamrolletjes met witloof, Emmental-kaas en aardappelpuree in de oven
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
“A la minute” doorgedraaide tartaar van Holstein-rundsvlees met ons kropslaatje, een remouladesausje en onze krokante U frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse zesrib of met een sjalotsausje, ons kropslaatje en onze krokante U frietjes
+ € 16
*
Bresilienne roomijsje met slagroom
of
Nespresso koffie of thee met een origine- en een dôme-praline van meesterchocolatier “Van Dender” en een Zweeds haverkoekje
+ € 2,5
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!