WEEKMENU VANAF 26 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)

LUNCH&DINERMENU VANAF € 26
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG

Romig soepje van witte vollegrond asperges
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Huisbereide terrine van Hongaars hert
met een lenteslaatje en een walnoten-rozijnentoast + € 6
OF
Gebakken bospaddestoelen “à la crème”
met een krokant boterbladerdeegkoekje + € 6
OF
Tomaat, buratta en verse pesto + € 8
OF
Tartaar van Noorse zalm met een tuinkruidenroom, “Avruga”-kaviaar en toast + € 8
OF
Vitello tonnato + € 8
*
Gebakken scampistaarjes “Nantua” met kreeftensaus, een duxelle van Parijse champignons en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met verse appelmoes of erwtje & wortelen, een roomsaus en aardappelkroketten
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree + € 16
OF
Huisbereide ragout van Hongaars hert afgewerkt op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en aardappelkroketten + € 8
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U-frietjes + € 20
*
Dame blanche met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos+ € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!