WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

Witloofsoep met balletjes
of
Huisbereide kaaskroket van Emmenthal-, Parmezaan- en Chester-kaas afgewerkt met gefruite peterselie
+ € 4
of
Huisbereide Schotse zalmtartaar met een kruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Crème brûlée van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel en een rozijnen-walnotentoast
+ € 8
*
Gebakken Schotse zalmsuprême op een duxelle van Parijse paddestoelen met een kreeftensausje en aardappelpuree
of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een kleurrijk slaatje, een remouladesausje en onze krokante U frietjes
of
Op het vel gebakken Skreifilet (jonge Noorse kabeljauw) met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse zesrib of met sjalot, ons kropslaatje en U frietjes
+ € 16
*
Huisbereide mousse van frambozen
of
Origine koffie of thee met Van Dender praline
+ € 2,5
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!