WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 20

LUNCH & DINERMENU VANAF € 20
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Romig soepje van witte vollegrond asperges AA met stukjes
OF
Huisbereide kaaskroket van Emmental-, Cheddar- en Parmezaan-kaas met gefruite peterselie en citroen
+ € 1
OF
Tomaat, burrata, basilicum
+ € 4
OF
Witte vollegrond asperges op onze Vlaamse wijze
+ € 8
*
Gepocheerde kabeljauwfilet met spinazie, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken botermalse orloff van savourtte van kloostervarken met spinazie, Emmental-kaas, bruine jus en aardappelkroketjes
OF
Witte vollegrond asperges AA met geglaceerde fijngesneden Schotse “Red Label” zalm, een peterseliesausje en aardappelpuree
+ € 8
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse filet pur met gebakken Brussels lof, Zeeuwe lamsoren, een bearnaisesausje en onze krokante U frieten
+ € 12
*
Aardbeien met huisgedraaid vanilleroomijs, rode vruchtencoulis en slagroom
OF
Twee bollen huisgedraaid roomijs (3 smaken) met slagroom en roomijskoekje
+ € 1
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!