WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 19

Gemixte tomatensoep met balletjes
of
De allelaatste toptomaten  uit de serre van boer Julles met pesto en verse Italiaanse burrata
+ € 4
of
Griekse salade met artisanale Feta-kaas, Kalamata-olijven, Griekse honing en oregano
+ € 4
of
Carpaccio van Nieuw-Zeelands hert met knolselder, ganzenlever en kletskop
+ € 8
*
Gebakken scampistaartjes met prei, een wit wijnsausje en aardappelpuree
of
Rosé gebakken Nieuw-Zeelands lamsvlees met groene boontje, tomaat, een graanmosterd-rozemarijnsausje en aardappelkroketjes
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse zalmsuprême met een peterseliepanade, ons krop-slaatje met honingtomaatjes en basilicum, een klassiek tartaarsausje en onze U-frietjes
+ € 12
of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Australische Agnus  met een kleurrijk slaatje, tartaarsaus en onze krokante U frietjes
+ € 8
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse rib-eye met sjalotsaus, ons kropslaatje en U frietjes
+ € 16
*
Rijstgriespap met krieken of bruine suiker
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!