WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

Asperge-tomatengroentensoep met balletjes
of
“A la minute” gekuist Hollands nieuw maatje met groene boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een “Wostyn”-mosterddressing
+ € 6
of
Schotse zalmtartaar met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Vitello tonato
+ € 6
*
Gefruite scampistaartjes met een kleurrijk lenteslaatje, een remouladesaus en onze krokante U-frietjes
of
“A la minute” doorgedraaide tartaar van Holstein-rund met een kleurrijk lenteslaatje, een remouladesausje en onze krokante U-frietjes
of
Witte vollegrond asperges met fijngesneden gegaarde Schotse zalm, een peterseliesausje, een bladerdeegkoekje en gekookte aardappeltjes
+ € 6
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse zesrib of met een sjalotsausje, ons kropslaatje en onze krokante U frietjes
+ € 16
*
Bio-rabarber met rode vruchten, huisgedraaid vanilleroomijs en slagroom
of
Nespresso koffie of thee met een origine- en een dôme-praline van meesterchocolatier “Van Dender” en een Zweeds haverkoekje
+ € 2,5
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!