WEEKMENU VANAF 26 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)
LUNCH&DINERMENU VANAF € 26
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG
Romig soepje van witte vollegrond asperges
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Huisbereide terrine van Hongaars hert
met een lenteslaatje en een walnoten-rozijnentoast + € 6
OF
Gebakken bospaddestoelen “à la crème”
met een krokant boterbladerdeegkoekje + € 6
OF
Tomaat, buratta en verse pesto + € 8
OF
Tartaar van Noorse zalm met een tuinkruidenroom, “Avruga”-kaviaar en toast + € 8
OF
Vitello tonnato + € 8
*
Gebakken scampistaarjes “Nantua” met kreeftensaus, een duxelle van Parijse champignons en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met verse appelmoes of erwtje & wortelen, een roomsaus en aardappelkroketten
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree + € 16
OF
Huisbereide ragout van Hongaars hert afgewerkt op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en aardappelkroketten + € 8
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U-frietjes + € 20
*
Dame blanche met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos+ € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur