WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 19

Heldere groentenbouillon met balletjes
of
Huisbereide kaaskroket met gefruite peterselie
+ € 4
of
Schotse zalmtartaar met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Carpaccio van Australisch hert klassiek afgewerkt met onze ganzenleverterrine
+ € 8
*
Gepocheerde kabeljauwfilet met witloof, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree
of
Gegratineerde Gelderse hamrolletjes met witloof, een kaassausje en aardappelpuree
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse “Red Label” zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
“A la minute” doorgedraaide tartaar van Holstein-rundsvlees met ons kropslaatje, een remouladesausje en onze krokante U frietjes
+ € 12
of
Gebakken Ierse rib-eye met een sjalotsausje, ons kropslaatje en onze krokante U frietjes
+ € 16
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!