WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

Gebonden lentegroentensoep
of
Huisbereide kaaskroket van Emmenthal-, Parmezaan- en Chester-kaas afgewerkt met gefruite peterselie
+ € 4
of
Huisbereide Schotse zalmtartaar met een kruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Crème brulée van ganzenlever met gekonfijte appel en een rozijnen-walnotentoast
+ € 8
*
Gepocheerd vispannetje met spinazie, een wit wijnsausje en aardappelpuree
of
Orloff met sappig gebraden Gelderse hoenfilet, spinazie, een kaassausje met parmezaan, bruine jus en aardappelkroketjes
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse zesrib of met sjalot, ons kropslaatje en U frietjes
+ € 16
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met aardbeien en slagroom
of
Nespresso koffie of thee met duet “Van Dender” pralines
+ € 2,5
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!