WEEKMENU VANAF 21 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAG AVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAGMIDDAG EN AVOND

LUNCH & DINERMENU VANAF € 21
OP DONDERDAGAVOND,  VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Huisbereide gaspacho klassiek geserveerd naar recept van Juan Marie Arzac
OF
Romig soepje van witte vollegrond asperges
OF
Huisbereide kroket van Emmental-, Cheddar- en Parmezaan-kaas met gefruite peterselie en citroen
+ € 3
OF
Salade met geitenkaas, spek, honing, groene boontjes, pijnboompitten en appel
+ € 8
OF
Wijngaardslakken uit Namen met lookboter en broodkruim
+ € 8
OF
Huisbereide terrine van zomerhert met ganzenlever afgewerkt met een balsamicoroom en een slaatje van grooene boontjes, Sultana”-rozijnen, pijnboomlpitten, appel en spekjes
+ € 10
OF
Open ravioli van Canadese babykreeft met artisjok
+ € 12
*
Gebakken pladijs met een witloofslaatje, dyonnaise en onze krokante U frietjes
OF
Kippebil “au vin blanc” met lentegroentjes en gebakken aardappeltjes
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, gesmoorde jonge spinazie, een mousselinesausje en aardappelpuree
+ € 10
OF
Sappig gebraden Frans haantje met graanmosterd-dragonsausje, geglaceerde witte vollegrond asperges en gebakken dragon-aardappeltjes
+ € 16
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met verse fruitsla

 

OF
Cheesecake of een citroentaartje met meringue,frambozen en aardbeien
+ € 5
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!