WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

Preisoep met balletjes
of
Huisbereide kaaskroket van Emmenthal-, Parmezaan- en Chester-kaas afgewerkt met gefruite peterselie
+ € 4
of
Huisbereide tartaar van Schotse zalm met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Carpaccio van Australisch hert
+ € 8
*
Gebakken filet van pieterman met knolselder, witte wijnsaus en aardappelpuree
of
Gebakken artianale kalfsworst met rode kool, bruine jus en gekookte aardappelen
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een vleugje wintertruffel, ons kropslaatje, remouladesaus en onze krokante U frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse ribeye met sjalot, ons kropslaatje en U frietjes
+ € 16
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met huisbereide advocaat en slagroom
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!