WEEKMENU VANAF 26 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)
LUNCH&DINERMENU VANAF € 26
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
Tomaten-aspergesoep met balletjes
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
“A la minute” gekuist maatje met boontjes, rode ui, gepekelde groentjes, peterselie, tomaat en mosterddressing 1 stuk + € 4/2 stuks + € 7
OF
Tomaat, burrata en verse pesto “Fleurie” + € 6
OF
Gerookte Noorse zalm klassiek geserveerd met mierikswortelcrème en toast + € 12
OF
Gegratineerde st.-jacobsvruchten met witte vollegrond asperges, noordzeegarnaal, een peterseliesaus en Grana Padano + € 12
OF
Gegratineerde “Goudmerk” mosselen met lookboter en broodkruim + € 14
OF
Torentje van snowkrab met tuinkruidenomeletjes, dragon, kletskop en een tuinkruidenroom met “Avruga”-kaviaar + € 14
*
Gepocheerd vispannetje met spinazie, een witte wijnsaus en aardappelpuree
OF
Huisbereide kalfsfricassee met kleurrijke groenten en fijne frietjes
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree + € 16
OF
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelandse Agnus met een tomaten-witloofslaatje, krokante U frieten en mayo + € 10
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse steak au poivre met een tomaten-witloofslaatje, onze krokante U frieten en verse mayo + € 10
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U-frietjes + € 20
*
Huisgedraaide vanilleroomijs en/of mokkaroomijs met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos+ € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6