WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

NIET VAN TOEPASSING OP DONDERDAG 15 AUGUSTUS
(dan serveren we de seizoensmenu “Viert Moeder”

Huisbereide gazpacho met z’n klassieke garnituren
of
Soepje van zomerse groentjes met balletjes
of
Huisbereide kaaskroket met gefruite peterselie
+ € 4
of
“A la minute” gekuist Hollands nieuw maatje met groene boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een “Wostyn”-mosterddressing
+ € 6
of
Schotse zalmtartaar met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
*
Gebakken Schotse “Red Label” zalmsuprême op Italiaanse wijze met tomaat, courgette en pasta
f
Sappig gebakken savourette van Vlaams varken op Italiaanse wijze met tomaat, courgette, een Italiaanse kruidenroomsaus en gebakken aardappeltjes
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse zesrib of met een sjalotsausje, ons kropslaatje en onze krokante U frietjes
+ € 16
*
Huisgedraaide sorbet van bio-oogstappel met een coulis van appel, rabarber en selder
of
Nespresso koffie of thee met een origine- en een dôme-praline van meesterchocolatier “Van Dender” en een Zweeds haverkoekje
+ € 2,5
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!