WEEKMENU VANAF 25 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)

LUNCH&DINERMENU VANAF € 25
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Franse uiensoep met Emmental-kaas
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Een half dozijn wijngaardslakken uit Namen met lookboter en toast + € 8
OF
Carpaccio van Australische hertenfilet klassiek afgewerkt met een mousseline van pastinaak + € 10
OF
Gerookte Noorse zalm klassiek geserveerd met mierikswortelroom en toast + € 12
*
Gebakken Noorse zalmsuprême op Provençaalse wijze en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken savourette van kloostervarken met een getomateerde dragon-champignonsaus en aardappelkroketjes
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, gestoofde worteltjes, een witte wijnsaus en aardappelpuree + € 12
OF
Rosé gebakken Australische hertenfilet pur met een trio van wintergroenten, een veenbessensausje en knolselderkroketten + € 16
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U frietjes + € 18
*
Verse fruitsla met huisgedraaid vanilleroomijs
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!