WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND,
VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 20

LUNCH & DINERMENU VANAF € 20

OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Erwten-preisoep met gerookt spek en korstjes
OF
Huisbereide kaaskroket van Emmental-, Cheddar- en Parmezaan-kaas met gefruite peterselie en citroen
+ € 2
OF
Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren en mierikswortelroom
+ € 6
OF
Carpaccio van Australische hert klassiek geserveerd met knolselder en ganzenleverkrullen
+ € 12
*
Gefruite melktongreepjes met een witloof-tomatensla, klassieke tartaarsaus en krokante U frieten
Of
Gratin van gekookte ham, witloof, Emmental-kaas en aardappelpuree
OF
Gebakken “Skrei”-kabeljauwhaas met een peteseliepanade, structuren van knolselder, een mousselinesausje en aardappelpuree
+ € 8
OF
Rosé gebakken Australische hertenfilet  met wintergarnituren, een fine champagnesausje, knolseldermousseline en aardappelkroketjes
+ € 16
*
Huisbereide merveillieux met aardbei
OF
Cheesecake “De Notenkraker”
+ € 2
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!