WEEKMENU VANAF 25 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)

LUNCH&DINERMENU VANAF € 25
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Tomatengroentensoep met balletjes
OF
Soepje van Zeeuwse mosselen met groentenbrunoise en een vleugje curry + € 4
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
“A la minute” gekuiste Hollandese maatjesharing met groene boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een mosterddressing 1 stuk + € 6/ 2 stuks + € 9
OF
Lauwwarme zomerse salade met gabakken geitenkaas, bio-komkommer,spekjes, tijm en honing + € 6
OF
Gedécortiqueerde Canadese kreeft met groene groentjes en sausjes + € 14
*
Lasagna van noordzeevis op Provençaalse wijze met kruidensaus en Grana Padano
OF
Sappig gebakken Geklderse hoenfilet “Archiduc” met Parijse champignons, een cognacroomsaus en onze krokante U frieten
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, op Provençaalse wijze en aardappelpuree + € 12
OF
Rosé gebakken Hongaarse zomerhertenfilet met een groententrio, een fine champagnesausje en gebakken look-tijm aardappeltjes + € 16
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U-frietjes + € 18
*
Dame blanche met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!