WEEKMENU VANAF 29 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)

LUNCH&DINERMENU VANAF € 29
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Romige pastinaaksoep op grootmoeders wijze
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Ravioli met tomatensaus, pesto en champignons + € 8
OF
Zachtgerookte Noorse zalm op klassieke wijze met mierikswortelcrème en toast + € 12
OF
Onze carpaccio van Australische hertenfilet + € 12
+ gebakken eendenlever + € 6/35g
*
Gebakken scampistaartjes met groentenbrunoise, een saus op basis van noordzeegarnaal en aardappelpuree
OF
Witte selder uit de bio-moestuin van nonkel Maurits met witte saus en kalfsgehakt uit de oven met gekookte Nicolas aardappelen
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree + € 14
OF
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelandse Agnus met een tomaten-kropslaatje of witloofsla, krokante U frieten en mayo + € 10
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse steak au poivre met een tomaten-kropslaatje of witloofsla, onze krokante U frieten en verse mayo + € 10
*
Huisbereid bisquit-bavaroisgebak van veenbessen met slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue en rood fruit + € 6
OF
Hartige cheesecake met aardbei en framboos+ € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur
en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!