WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 18

Kippen-groentesoep
of
Huisbereide kaaskroket met gefruite peterselie
+ € 4
of
Schotse zalmtartaar met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Carpaccio van Australisch hert klassiek afgewerkt met onze ganzenleverterrine
+ € 8
*
Gebakken lengfilet met knolselder, een wit wijnsausje en aardappelpuree
of
Witte selder en kalfsgehakt in de oven met gekookte aardappeltjes
of
Op het vel gebakken Deense kabeljauwhaas of Schotse “Red Label” zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
“A la minute” doorgedraaide tartaar van Holstein-rundsvlees met ons kropslaatje, een remouladesausje en onze krokante U frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse filet pur met een bearnaise-sausje, ons kropslaatje en onze krokante U frietjes
+ € 16
*
Vanillepudding met vers fruit
of
Nespresso koffie of thee met een origine- en een dôme-praline van meesterchocolatier “Van Dender” en een Zweeds haverkoekje
+ € 2,5
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!