WEEKMENU TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
UITGEZONDERD OP FEESTDAGEN!
VANAF € 19

Champignonroomsoep
of
Huisbereide kaaskroket met gefruite peterselie
+ € 4
of
Schotse zalmtartaar met een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
+ € 6
of
Carpaccio van Australisch hert klassiek afgewerkt met onze ganzenleverterrine
+ € 8
*
Huwelijk van Noorse zalm en Skrei-kabeljauw met spinazie, een witte wijnsaus, parmezaan en aardappelpuree
of
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met spinazie, een cognacroomsausje en gebakken aardappeltjes
of
Op het vel gebakken Skrei kabeljauwhaas of Schotse “Red Label” zalmsuprême met ons krop-slaatje, remouladesaus en onze U-frietjes
+ € 12
of
Gebakken Nieuw-Zeelanse rib-eye met een sjalotsausje, ons kropslaatje en onze krokante U frietjes
+ € 16
*
Chocolademousse met of zonder slagroom
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!