WEEKMENU VANAF 23 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)
LUNCH&DINERMENU VANAF € 23
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
Heldere kippenbouillon
OF
Soepje van Zeeuwse mosselen met groentjes en een vleugje curry + € 2
OF
Huisbereide zuiderse gazpacho met klassieke garnituren + € 2
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Griekse salade met feta, Kalamata-olijven, bio-komkommer, Griekse yoghurt en honing + 6
OF
Crème brulée van ganzenlever met gekonfijte appel en rozijnen-walnotentoast + € 8
OF
Tomaatrassen uit de moestuin van boer Julles met Italiaanse buratta, verse pesto en basilicum + € 8
OF
Gegratineerde Zeeuwse “Goudmerk” mosselen met lookboter en broodkruim + € 14
*
Gebakken pietermanfilets op een mousseline van bio-pompoen met een tijmsausje en gebakkeen rijst op Chinese wijze
OF
Sappig gebakken speenvarkenfilet met verse snijbonen, een fine champagnesausje en aardappelkroketjes
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, tomaat, courgette, een Italiaans kruidensausje, parmezaan en aardappelpuree + € 12
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U frietjes + € 18
*
Huisgedraaid roomijs van vanille en/of mokka met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6