WEEKMENU VANAF 25 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)
LUNCH&DINERMENU VANAF € 25
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND
Tomatensoep met mascarpone, basilicum en balletjes
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Huisbereide quiche van wijting, scampi, prei, venkel en broccoli met een “Avruga”-kaviaarroom + € 9
OF
Winters slaatje met knolselder, rode biet en pijnboompitjes afgewerkt met gerookte eendenborst en een honingdressing + € 9
OF
Gerookte Noorse zalm met ui, peterselie, citroen, toast en mierikswortelroom + € 12
OF
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd met knolseldermousseline, kletskop en gebakken eendenlever + € 18
*
Gebakken pietermanfilets met witloof, een witte wijnsaus en aardappelpuree
OF
Huisbereide kroketten van fazant met gebakken Brussels lof, fine champagnesaus en onze krokante U frieten
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree + € 16
OF
Rosé gebakken Hongaarse hertenfilet met trio van wintergroenten, een fine champagnesausje en aardappelkroketten + € 16
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U-frietjes + € 18
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met huisbereide advocaat met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos+ € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6