WEEKMENU VANAF 22 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND

LUNCH & DINERMENU VANAF € 22
OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN
MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Huisbereide gazpacho van bio-tomaten, bio-komkommer en watermeloen naar recept van Juan Marie Arzak klassiek afgewerkt
OF
Groentensoep met bio-tomaat en balletjes
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Kleurrijke tomatenrassen uit de serre van boer Jules met burrata, verse pesto, pata negra-ham en pane sardo + € 10
OF
Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met een vleugje look, peultjes en een krokant boterbladerdeegkoekje + € 10
OF
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenleverkrullen + € 18
*
Gebakken pietermanfilets met worteltjes, een tijmsausje en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met gebakken Parijse champignons, een cognacroomsaus en aardappelkroketjes
OF
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een witloof-tomatensla, tartaarsaus en onze krokante U frietjes + € 8
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, structuren van knolselder, een mousselinesausje en aardappelpuree + € 12
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatensla, bearnaisesaus en onze krokante U frietjes + € 18
*
Bio-oogstappel en Sultana rozijnen met huisgedraaid vanilleroomijs
OF
Citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met rode vruchten + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!