WEEKMENU VANAF 23 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND

LUNCH & DINERMENU VANAF € 23 OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG EN

MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Heldere groentenboullion met balletjes
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren, mierikswortelroom en toast + € 8
OF
Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met een vleugje look, peultjes en een krokant boterbladerdeegkoekje + € 10
OF
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenleverterrine “en torchon”  + € 18
*
Gebakken scampistaartjes en gamba “à la nage” met oosterse groentjes en een thais cocos-, rode curry-, gember-sausje met gestoomde aardappeltjes
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “archiduc” met gebakken Parijse champignons, een fine champagnesausje en gebakken tijm-look aardappeltjes
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade,
structuren van knolselder, een mousselinesausje en aardappelpuree + € 12
OF
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een witloof-tomatensla, tartaarsaus en onze krokante U frietjes + € 4
OF
Rosé gebakken Hongaarse filet pur van hert met gestoofd witloof, een fine champagnesausje, knolseldermousseline en aardappelkroketjes + € 20
*
Huisgedraaid roomijs naar keuze van speculoos, amandelmelk, vanille of mokka  met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

 

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!