FIJNPROEVERSMENU
MOEDERDAGMENU “2022”
Als hapje een huisbereide gazpacho op basis van bio-tomaten, bio-komkommer en watermeloen naar recept van Juan Marie Arzak klassiek afgewerkt
*
Italiaanse burrata van buffelmelk met kleurrijke bio-tomatenrassen uit de serre van boer Jules met verse pesto, pata nergra-ham en handgerolde bibanesi broodstengels
en/of
Trio van handgepelde noordzeegarnaal (tomaatje garnaal, garnalen-kreeftenbisque en een garnaalkroketje)
*
Huisgedraaide sorbet van passievruchten overgoten met zijn jenever
*
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een choronsausje, een witloofsalade en onze krokante U frietjes
*
Huisberedie pêche bourgignonne
(zomerse pêchen-bessensalade met Grand-Marnier, rode vruchtencoulis en cassis)
afgewerkt met huisgedraaide lavendelroomijs
of
Kaasplankje met vier geaffineerde kazen, een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6
Dit uniek moederdagmenu wordt geserveerd van donderdagavond 11 augustus tem maandag 15 augustus 2022. U kan tijdens deze dagen ook aan de kaart bestellen of kiezen voor ons uitzonderlijk Zeeuws mosselmenu. De prijs van het volledige menu met voorgerecht en tussengerecht bedraagt € 66. De prijs van dit menu met 1 voorgerecht (enkel de burrata of enkel de noordzeegarnaal) bedraagt € 56. Per gerecht kan u een lekker glas aangepaste wijn vragen voor € 7. Wijzigingen aan het moederdagmenu zijn mogelijk.
Alvast proficiat aan alle mama’s!