FIJNPROEVERSMENU

MOEDERDAGMENU “2022”

Als hapje een huisbereide gazpacho op basis van bio-tomaten, bio-komkommer en watermeloen naar recept van Juan Marie Arzak klassiek afgewerkt
*
Italiaanse burrata van buffelmelk met kleurrijke bio-tomatenrassen uit de serre van boer Jules met verse pesto, pata nergra-ham en handgerolde bibanesi broodstengels
en/of
Trio van handgepelde noordzeegarnaal (tomaatje garnaal, garnalen-kreeftenbisque en een garnaalkroketje)
*
Huisgedraaide sorbet van passievruchten overgoten met zijn jenever
*
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een choronsausje, een witloofsalade en onze krokante U frietjes
*
Huisberedie pêche bourgignonne
(zomerse pêchen-bessensalade met Grand-Marnier, rode vruchtencoulis en cassis)
afgewerkt met huisgedraaide lavendelroomijs
of
Kaasplankje met vier geaffineerde kazen, een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Dit uniek moederdagmenu wordt geserveerd van donderdagavond 11 augustus tem maandag 15 augustus 2022. U kan tijdens deze dagen ook aan de kaart bestellen of kiezen voor ons uitzonderlijk Zeeuws mosselmenu. De prijs van het volledige menu met voorgerecht en tussengerecht bedraagt € 66.  De prijs van dit menu met 1 voorgerecht (enkel de burrata of enkel de noordzeegarnaal) bedraagt € 56. Per gerecht kan u een lekker glas aangepaste wijn vragen voor € 7. Wijzigingen aan het moederdagmenu zijn mogelijk.
Alvast proficiat aan alle mama’s!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!