Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Carpaccio van Australische hertenfilet op een knolseldermousseline met kletskopjes, klassiek afgewerkt met ganzenleverkrullen
*
Gebakken Franse St.-Jacobsvruchten bereid in de schelp met gesmoorde jonge spinazie, een wit wijnsausje en Parmigiano Reggiano
*
Huisgedraaide sorbet van bio kweepeer uit de boomgaard van madame Pluym
*
Sappig gebraden wilde fazantenhaan met gestoofd Brussels lof of een driekleurig compotje afgewerkt met een klassieke poivradesaus of een fine champagnesausje en
knolselderkroketjes
*
Assortiment van geaffineerde kazen met een hartig rucolaslaatje en een begeleidende toast
+ € 4
OF
Crêpe “Suzette” met huisgedraaid vanilleroomijs

Prijs volledig fijnproeversmenu: € 60/pers.
Prijs fijnproeversmenu zonder tussengerecht (St-Jacobsvruchten): € 50/pers.
Prijs passende wijnen: 4 verschillende (wit, rood en zoet) + € 24/pers.
zonder tussengerecht 3 verschillende (wit, rood en zoet) + € 20/pers.
Prijs passende bieren 3 verschillende naar uw smaak + € 18/pers.
Een 
passend alcoholvrij alternatief € 6/glas

De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel.
Wijzigingen zijn steeds mogelijk.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!