FIJNPROEVERSMENU
“HET BEGIN VAN HET WILDSEIZOEN”

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Carpaccio van Austrailisch hert klassiek afgewerkt met knolselder en ganzenleverkrullen
*
Gebakken Schotse St.-Jacobsvruchten met gesmoorde jonge spinazie, een wit wijnsausje en parmezaan
*
Huisgedraaide sorbet van Hoegaarden Grand Cru
*
Sappig gebraden wilde fazantenhaan met een driekleurig compotje of gestoofd Brussels lof met een poivradesaus (donkere wildsaus) of een fine champagnesaus (cognacwildroomsaus) met knolseldermousseline en aardappelkroketjes
*
Italiaanse focaccina (warme briochebroodje) gevuld met huisgedraaid vanilleroomijs, warme “Valrhona” chocoladesaus, karamel en rood fruit
of
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

€ 64

U KAN DIT UITZONDERLIJK FIJNPROEVERSMENU ENKEL DEGUSTEREN, ALS ALLE GASTEN AAN TAFEL MEE GENIETEN!
PASSEND GLAS WIJN PER GERECHT 18,75cl/€ 7
WE KUNNEN SAMEN MET U EEN AANGEPAST BIER SELECTEREN.
TAL VAN ALCOHOLVRIJE ALTERNATIEVEN MOGELIJK.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!