Seizoensmenu

WINTERMENU VANAF € 46,00

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Franse uiensoep met Emmental-kaas
*
Een half dozijn wijngaardslakken uit Namen met lookboter, broodkruim en toast
OF
Traaggegaarde eendenrollade met tonnato-saus en bospaddestoelen
OF
Klassieke noordzeegarnalencocktail met kropsla, eier-mimosa en honingtomaat + € 6
OF
Carpaccio van Australische hertenfilet klassiek afgewerkt met pastinaak en kletskopjes + € 6
OF
Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren, mierikswortelroom en toast + € 8
*
Een bolletje huisgedraaide
sorbet van kweepeer uit de boomgaard van madam pluim
*
Gebakken Noorse zalmsuprême op Provençaalse wijze met aardappelpuree en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken savourette van kloostervarken met een getomateerde dragon-champignonsaus enaardappelkroketjes
OF
Australische hertenfilet pur met wintergroentjes, een veenbessensaus en aardappelkroketjes + € 8
OF
Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze U frietjes + € 16
*
Dame blanche
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit wintermenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!