SPECIAAL 4-GANGEN ZOMERMENU VANAF € 38

VIERT MOEDER MENU

Als hapje een “à la minute” gekuist filetje van Hollandse nieuwe maatjesharing met groene boontjes, rode ui, tomaat en een pittige mosterddressing u aangeboden door de chefs
*
Huisbereide gazpacho naar recept van Juan Marie Arzac met z’n klassieke garnituren
of
Soepje van zomerse groentjes met balletjes
*
Taartje van gerookte Noorse zalm gevuld met z’n tartaar en noordzeegarnaal afgewerkt met een krokant kletskopje, rucola, een tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar
of
Gebakken scampistaartjes met banaan, sinaasappel, erwtjes, noordzeegarnaal en een licht currysausje
of
Onze “signature dish”, gegratineerde Zeeuwse “Goudmerk” mosselen met lookboter en broodkruim bereid vanuit rauwe toestand
+ € 6
of
Pane sardo met Spaanse pata negra Cebo-ham, ganzenlever, rucola en zomertruffel
+ € 6
*
Bolletje huisgedraaide sorbet van bio-oogstappel uit de boomgaard van boer Jules
*
Gebakken Schotse “Red Label” zalmsuprême op Italiaanse wijze met tomaat, courgette en pasta
of
Sappig gebakken savourette van Vlaams varken op Italiaanse wijze met tomaat, courgette, een Italiaanse kruidenroomsaus en gebakken aardappeltjes
of
ebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, ons groen kropslaatje, een mousselinesausje en onze krokante U frietjes
+ € 8
Rosé gebakken eendenborst met sinaasappel, amandel en pommes dauphine
+ € 8
*
Pêche Bourguignonne met huisgedraaid vanilleroomijs of sorbet van wilde frambozen
of
Nespresso koffie of thee met twee pralines en een haverkoekje
+ € 2,50
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 4

U kan enkel per tafel genieten van dit uitzonderlijk viert moeder menu !
Passend glas wijn per gerecht € 7/18,75cl
Passend bier per gerecht € 6/33cl
Tal van alcoholvrije alternatieven mogelijk!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!