SPECIAAL 4-GANGEN SEIZOENSMENU VANAF € 38

HERFSTMENU AAN € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Kippengroentensoep OF Romig soepje van Zeeuwse mosselen met groentjes eneen vleugje curry OF Huisbereide gazpacho naar recept van Juan Marie Arzac
*
Griekse salade met artisanale Feta-kaas, Kalamata-olijven, Griekse honing en oregano
of
Gebakken scampistaartjes en Parijse champignons met lookboter
of
Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren, mierikswortelroom en toast
of
Carpaccio met zomerhert met knolseldermousseline, kletskop en klassiek afgewerkt met ganzenleverterrine
+ € 6
of
Pane Sardo met pata negra-ham, rucola, ganzenleverkrullen en herfsttruffelroom
+ € 8
*
Bolletje huisgedraaide sorbet van kweepeer u aangeboden door de chef
*
Gebakken Schotse zalmsuprême met tomaat, burrata, Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree
of
Sappig gebraden Gelderse hoenfilet met gebakken Brussels lof, een cognacroomsaus en kroketjes
of
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, jonge spinazie, witte wijnsaus en aardappelpuree
+ € 6
of
Nieuw-Zeelandse rib-eye met een sjalotsausje, ons kropslaatje en U-frietjes
+ € 8
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met Belgische aardbeien
of
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!