Seizoensmenu 38 EUR

HERFSTMENU € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Erwten-preisoep met balletjes
*
Gerookte Noorse zalm met ui, peterselie, citroen, toast en een mierikswortelroom
of
Crème brûlée van ganzenlever met gekonfijte “Jonagold”-appel en een rozijnen-walnotentoast
of
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd met knolselder en ganzenleverkrullen + € 4
of
Pane sardo met pata negra-ham, rucola, herfsttruffel en ganzenlever + € 8
*
Bolletje huisgedraaide sorbet van kweepeer
*
Gebakken zalmsuprême met een peterseliepanade, spinazie, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree
of
Orloff van savourette van kloostervarken met spinazie, kaassaus, bruine jus en aardappelkroketten
of
Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, structuren van wortel, een mousselinesausje en aardappelpuree + € 8
of
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes + € 12
*
Koude Sachertorte van chocolademousse, huisgedraaid amarena-kriekenroomijs en slagroom
of
Hartige cheesecake met Hoogstraatse aardbeien, framboos en hun coulis + € 2
of
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en  een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit herfstmenu kan enkel besteld worden als alle gasten aan tafel meegenieten!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!