SPECIAAL 4-GANGEN WINTERMENU VANAF € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Witloofsoep met balletjes
*
Gebakken paddestoelen “à la crème” met peultjes en een krokant boterbladerdeegkoekje
of
Gebakken scampistaartjes met venkel en noordzeegarnaal en een Ricardsausje
of
Gegratineerde verse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met jonge spinazie,  een wit wijnsausje en parmezaan, geserveerd in de schelp
+ € 6
of
Crème brûlée van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6
*
Huisgedraaid bolletje sorbet van Granny Smith en gember
*
Gebakken Schotse zalmsuprême op een duxelle van Parijse paddestoelen met een kreeftensausje en aardappelpuree
of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een kleurrijk slaatje, een remouladesausje en onze krokante U frietjes
of
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Brabançonne” met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes
+ € 4
of
Gebakken Nieuw-Zeelandse zesrib met een sjalotsausje, ons basilicum-kerstomaat-krop-slaatje en krokante U-frietjes
+ € 6
*
Huisbereide mousse van frambozen
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 4

U kan enkel per tafel genieten van dit uitzonderlijk wintermenu !
Passend glas wijn per gerecht € 7/18,75cl
Passend bier per gerecht € 6/33cl
Passend alcoholvrij alternatief € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!