Seizoensmenu

WINTERMENU VANAF € 39

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Heldere groentenbouillon met balletjes
*
Gerookte Noorse zalm met z’n klassieke garnituren en een mierikswortelroom
Of
Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met een krokant boterbladerdeegkoekje
Of
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenleverterrine “en torchon” + € 12
*
Een bolletje huisgedraaide sorbet
*
Thaise waterzooi met noordzeevis, scampi, gamba, oosterse groentjes, cocos, rode curry, korinder en gestoomde aardappeltjes
Of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een witloof-tomatenslaatje en onze krokante U frietjes
Of
Rosé gebakken Hongaarse filet pur van hert met gebakken witloof, een fine champagnesausje, knolseldermousseline en aardappelkroketjes
Of
Gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesausje, knolseldermousseline en kroketjes + € 16
Of
Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaisesaus en onze krokante U frietjes + € 16
*
Keuze uit huisgedraaid roomijs van speculoos, amandelmelk, vanille of mokka met of zonder slagroom
Of
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met aardbei en framboos + € 6
Of
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en  een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit wintermenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.

 

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!