Seizoensmenu

HERFSTMENU VANAF € 39

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Huisbereide gazpacho op basis van bio-tomaten, bio-komkommer en watermeloen
Of
Groentensoep met bio-tomaat en balletjes
*
Gerookte Noorse zalm met z’n klassieke garnituren en een mierikswortelroom
Of
Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met een krokant boterbladerdeegkoekje
Of
Pane Sardo met rucola, Spaanse pata nergra-ham, ganzenleverkrullen en verse zomertruffel + € 10
Of
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenkeverkrullen + € 12
*
Een bolletje huisgedraaide sorbet
*
Gebakken pietermanfilet met wortel, een tijmsausje en aardappelpuree
Of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een witloof-tomatenslaatje en onze krokante U frietjes
Of
Gebakken speenvarkenfilet met gebakken Brussels lof, een graanmosterd-dragonsausje en gebakken aardappeltjes
Of
Rosé gebakken wilde eend met gebakken bospaddestoelen, een veenbessensausje, knolseldermousseline en krokatjes + € 12
Of
Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaisesaus en onze krokante U frietjes + € 16
*
Bio-oogstappel met Sultana rozijntjes en huisgedraaid vanilleroomijs
Of
Cheesecake of citroentaart met rode vruchten + € 5
Of
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en  een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit herfstmenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!