Seizoensmenu

WINTERMENU VANAF € 46,00

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Tomatensoep met mascarpone, basilicum en balletjes
*
Gebakken scampistaartjes met venkel en een Ricard-sausje
OF
Winters slaatje met knolselder, rode biet en pijnboompitjes afgewerkt met gerookte eendenborst en een honingdressing
OF
Carpaccio van Australische hertenfilet klassiek geserveerd met knolseldermousseline en kletskop + € 6
verrijkt met gebakken eendenlever + € 6
OF
Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met peultjes en een krokant boterbladerdeegkoekje + € 6
OF
Onze huisbereide ganzenleverterrine natuur geserveerd met gekonfijte appel en een balsamicoroom en rozijnen-walnotentoast + € 18
*
Een bolletje huisgedraaide
sorbet
*
Gebakken pietermanfilets met witloof, een witte wijnsaus  en aardappelpuree
OF
Sappig gebraden Gelderse hoenfilet “Brabançonne” met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree + € 8
OF
Hongaarse hertenfilet met een trio van wintergroenten, een fine champagnesaus en aardappelkroketten + € 8
*
Dame blanche met huisgedraaid vanilleroomijs en warme “Callebaut”-chocoladesaus, met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit wintermenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.

 

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!