Seizoensmenu

LENTEMENU VANAF € 46,00

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Romig soepje van witte vollegrond asperges
*
Tartaar van Noorse zalm met een bieslookroom, “Avruga”-kaviaar en toast
OF
Vitelo Tonnato met bospaddestoelen
OF
Klassieke cocktaïl van noordzeegarnaal met mimoza van ei en honingtomaatjes + € 6
OF
Australische runderrib met een geflambeerde look, peterselie, mosterdpanade, gebakken witte asperges met Zeeuwse lamsoren en bruine jus+ € 10
*
Een bolletje huisgedraaide sorbet van Granny Smith-appel
*
De eerste AAA Belgische witte vollegrond asperges met fijngesneden Noorse zalm, een peterseliesaus en gebakken aardappeltjes
OF
De eerste AAA Belgische vollegrond asperges op Vlaamse wijze met Zeeuwse gekookte ham en gebakken aardappeltjes
OF
Australische hertenfilet met wintergroentjes, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes + € 8
OF
Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze U frietjes + € 16
*
Dame blanche
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit lentemenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!