Seizoensmenu

LENTEMENU VANAF € 46,00

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Heldere lentegroentenbouillon met balletjes
*
Half dozijn wijngaardslakken uit Namen “à l’escargots” met lookboter en toast
OF
Duet van gerookte Noorse zalm klassiek afgewerkt met mierikswortelcrème en tartaar van Noorse zalm met een tuinkruidenroom, “Avruga”-kaviaar en toast
OF
Bio-tomatenrassen met verse buratta en verse pesto “Fleurie”
OF
Witte vollegrond AAA asperges op Vlaamse wijze met een krokant boterbladerdeegkoekje + € 8
OF
Torentje van snowkrab met  kruidenomelet, kletskop, dragon en “Avruga”-kaviaar + € 8
OF
Onze huisbereide ganzenleverterrine met gekonfijte appel en een balsamicoroom en rozijnen-walnotentoast + € 16
*
Een bolletje huisgedraaide sorbet
*
Waterzooi van noordzeevis met kleurrijke groentjes, peterselie en gestoomde aardappeltjes
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met gebakken witte vollegrond asperges, Zeeuwse lamsoren, een sausenduet en gebakken look-tijm aardappeltjes
*
Dame blanche
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Dit lentemenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.

 

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!