SPECIAAL 4-GANGEN SEIZOENSMENU VANAF € 38

ZONNIG ZOMERMENU AAN € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Romig soepje van witte vollegrond asperges
of
Huisbereide gazpacho naar recept van Juan Marie Arzac klassiek geserveerd
*
Witte vollegrond asperges op Vlaamse wijze met mousseline en een krokant boterbladerdeegkoekjes
of
Aquarelle van tomatenrassen met burrata en basilicum
of
Gegratineerde Zeeuwse “Goudmerk”-mosselen met lookboter en broodkruim
+ € 6
of
Pane Sardo met pata negra-ham, rucola, ganzenleverkrullen en verse zomertruffel
+ € 8
*
Bolletje huisgedraaide sorbet van veenbesjes en kweepeer u aangeboden door de chef
*
Gepocheerd vispannetje met concassé van tomaat, basilicum, een Italiaans kruidensausje en aardappelpuree
of
Huisbereide cordon bleu van kalfsvlees met “Mimolette”-kaas, ham, een tomatensaus, witloofsalade en onze krokante U-frietjes
of
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, gebakken witte vollegrond asperges, Zeeuwse lamsoren, mousseline en aardappelpuree
+ € 6
of
Sappig gebraden Frans haantje met dragon, gebakken witloof en gebakken dragon-aardappeltjes
+ € 8
*
Coupe bresilienne met huisgedraaid mokkaroomijs

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!