Seizoensmenu
LENTEMENU VANAF € 46,00
Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Heldere lentegroentenbouillon met balletjes
*
Half dozijn wijngaardslakken uit Namen “à l’escargots” met lookboter en toast
OF
Duet van gerookte Noorse zalm klassiek afgewerkt met mierikswortelcrème en tartaar van Noorse zalm met een tuinkruidenroom, “Avruga”-kaviaar en toast
OF
Bio-tomatenrassen met verse buratta en verse pesto “Fleurie”
OF
Witte vollegrond AAA asperges op Vlaamse wijze met een krokant boterbladerdeegkoekje + € 8
OF
Torentje van snowkrab met kruidenomelet, kletskop, dragon en “Avruga”-kaviaar + € 8
OF
Onze huisbereide ganzenleverterrine met gekonfijte appel en een balsamicoroom en rozijnen-walnotentoast + € 16
*
Een bolletje huisgedraaide sorbet
*
Waterzooi van noordzeevis met kleurrijke groentjes, peterselie en gestoomde aardappeltjes
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met gebakken witte vollegrond asperges, Zeeuwse lamsoren, een sausenduet en gebakken look-tijm aardappeltjes
*
Dame blanche
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6
Dit lentemenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.