SPECIAAL 4-GANGEN WINTERMENU VANAF € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Champignonroomsoep
*
In huis gerookte Schotse “Red Label” zalm met z’n klassieke garnituren
of
Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en verrijkt met onze ganzenleverterrine
+ € 6
of
Verse gebakken Franse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met jonge spinazie, een wit wijnsausje en parmezaan geserveerd in de schelp
+ € 8
*
Bolletje huisgedraaide sorbet u aangeboden door de chefs
*
Huwelijk van Noorse zalm en Skrei-kabeljauw met spinazie, witte wijnsaus, parmezaan en aardappelpuree
of
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met spinazie, een cognacroomsausje en gebakken aardappeltjes
of
Gebakken skreihaas met butternut-pompoen, een citroentijmsausje, mousseline en aardappelpuree
+ € 6
of
Rosé gebakken Austrilische hertenfilet pur met een trio van wintergroentjes, een veenbessensausje en aardappelkroketjes
+ € 10
*
Een American pancake met huisgedraaid vanilleroomijs en warme chocoladesaus
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

U kan enkel per tafel genieten van dit uitzonderlijk menu !
Passend glas wijn per gerecht € 7/18,75cl
De chef selecteert een passend bier per gerecht
Tal van alcoholvrije alternatieven mogelijk
Alle gerechten zolang de voorraad strekt!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!