SPECIAAL 4-GANGEN WINTERMENU VANAF € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Bisque van noordzeegarnaal met room en cognac
*
Gebakken scampistaartjes “Dugléré” met tomatenblokjes, sjalot, peterselie en een wit wijnsausje
of
Vitello tonatto
of
“A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een vleugje truffel, ganzenlever en een balsamicoroom
+ € 6
of
Verse gebakken Franse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met jonge spinazie, een wit wijnsausje en parmezaan geserveerd in de schelp
+ € 8
*
Bolletje huisgedraaide sorbet u aangeboden door de chefs
*
Gepocheerde kabeljauwfilet met witloof, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree
of
Sappig gebakken savourette van kloostervarken met gebakken Brussels lof, een citroentijmsausje en aardappelkroketjes
of
Gebakken Schotse zalmsuprême met spinazie, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree
+ € 6
of
Rosé gebakken Austrilische hertenfilet pur “Harlekijn” met een trio van wintergroentjes, een veenbessensausje en aardappelkroketjes
+ € 10
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
of
Geaffineerde kazen met een passend slaatje en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

U kan enkel per tafel genieten van dit uitzonderlijk menu !
Passend glas wijn per gerecht € 7/18,75cl
De chef selecteert een passend bier per gerecht
Tal van alcoholvrije alternatieven mogelijk
Alle gerechten zolang de voorraad strekt!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!