SPECIAAL 4-GANGEN SEIZOENSMENU VANAF € 38

Onderstaande info is nog van voor de verplichte horeca sluiting.  We laten het even staan opdat u een idee heeft van onze kaart of menu’s voor zodra het restaurant terug geopend zal zijn. Momenteel kan u enkel menu’s en gerechten afhalen. Deze vindt u onder de rubriek traiteur.

HERFSTMENU AAN € 38

Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Gemixte tomatenroomsoep met balletjes
*
Griekse salade met artisanale Feta-kaas, Kalamata-olijven, Griekse honing en oregano
of
In de beste olijfolie gebakken paddestoelenpallet ”à la crème” met sjalot, een vleugje look en  peultjes
of
Carpaccio met zomerhert met knolseldermousseline, kletskop en klassiek afgewerkt met ganzenleverterrine
+ € 6
of
Pane Sardo met pata negra-ham, rucola, ganzenleverkrullen en herfsttruffelroom
+ € 8
*
Bolletje huisgedraaide sorbet van kweepeer u aangeboden door de chef
*
Gebakken scampistaartjes met prei, witte wijnsaus en aardappelpuree
of
Sappig gebraden Gelderse hoenfilet met gebakken Brussels lof, een cognacroomsaus en knolselderkroketjes
of
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, jonge spinazie, witte wijnsaus en aardappelpuree

+ € 6
of
Gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, fine champagnesaus en knolselderkroketjes
+ € 12
*
Warme blauwe vijgen met port, marsepein en huisgedraaid vanilleroomijs
of
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast
+ € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!