Bierrestaurant in Antwerpen

Mensen die op zoek zijn naar een bierrestaurant in Antwerpen voelen zich zonder twijfel snel thuis in restaurant De Notenkraker. Het is namelijk een van de weinige restaurants in Antwerpen waar u kunt kiezen uit talloze uitzonderlijke en exclusieve bieren. De weg kwijt in onze uitgebreide bierkaart? Laat u dan zeker begeleiden door Donald in het kiezen van hét perfecte bier bij uw gerecht. Vergezel uw lekker stukje vlees of vis dus telkens door een
met zorg uitgekozen glaasje bier.

bierrestaurant in antwerpen ronde
bierrestaurant in antwerpen kaars
bierrestaurant in antwerpen fles

Op de bierkaart van restaurant De Notenkraker vindt u verschillende soorten bieren. Deze variëren van lichtere bieren zoals een premium pils, witbier, alcoholvrij bier tot ook zwaardere bieren. Indien u eerder liefhebber bent van deze zwaardere bieren kan u uw keuze maken uit één van onze trappisten, stouten en andere donkere bieren.

Unieke bieren

Echte bierliefhebbers zullen verrast worden wanneer ze onze bierkaart ontdekken. We kiezen enkel voor unieke bieren met een speciaal karakter. Elke biersoort komt aan bod van geuze tot stout. Enkele zeldzame geuzebieren die rijpten op verschillende aromas zoals basilicum, vlierbloesem en zelfs druiven. De wereldvermaarde trappistenbieren van de Sint-Sixtusabdij uit Westvleteren, kunt u bij ons degusteren. Verder rijpen er nog tal van “Barrel Aged” bieren in onze kelder, van top microbrouwerijen De Dolle Brouwers, De Struise Brouwers, Duvel, enz. Genoeg achtergrondinformatie over onze uitgebreide bierkaart,  breng een bezoekje om ze eens uit te testen!

bierrestaurant in antwerpen bierflesjes

Culinaire gerechten

In de keuken geven we elke dag passioneel het beste van ons zelf. Donald, de patron, aan het fornuis en souschef Alex Verschueren naast hem. Samen dresseren ze de lekkerste gerechten bereid met verse topproducten. Vrijwel alles wordt in huis bereid, alle fonds, soepen, ganzenleverterrines, gerookte zalm, enz. tot en met vers roomijs. Ze staan erop om zo veel mogelijk verse  groenten te verwerken in hun gerechten.  Deze worden op regelmatige basis geleverd door biologische groetenkwekers, vegetariërs en groenteliefhebbers komen hier dus zeker aan hun trekken. In de keuken wordt er bij voorkeur “à la minute” gewerkt, zo kunnen de koks hun kennis en passie in elk gerecht kwijt en gemakkelijk anticiperen op speciale wensen van de klant. Kwaliteit vraagt tijd.

bierrestaurant in antwerpen gerecht

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten.