STARTERS

*Romig soepje van Zeeuwse mosselen met fijne groentjes en een vleugje curry       € 12

*Huisbereide kaaskroketjes van Emmental-, Cheddar- en Parmezaan-kaas afgewerkt met gefruite peterselie       € 15

*Bisque van noordzeegarnaal met tomaat, een vleugje cognac en een krokant boterbladerdeegkoekje       € 16

*16 stuks geparkeerde Zeeuwse mosselen met oesterbrood en citroen       € 16

*Huisbereide kroketjes van noordzeegarnaal met honingtomaatjes en gefruite peterselie       € 18

*Tomatenrassen met Italiaanse burrata en basilicum (veggie)        € 18

*16 stuks gegratineerde Zeeuwse mosselen met lookboter en broodkruim bereid vanuit rauwe toestand (TOP)        € 20

*Gebakken scampistaartjes “à la Bouillabaise”        € 20

*”Belle-Vue” van tijgergamba’s rond een lentetafereel met cocktaildressing       € 20

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverterrine, kletskop en rucola       € 24

*Carpaccio van zomerhert met kletskop, knolselder en verrijkt met onze ganzenlever       € 24

*signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appel, een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast       € 22

*Pane sardo met pata negra-ham, rucola, verse zomertruffel en ganzenlever       € 24

*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een krokant boterbladerdeegkoekje en een krachtig portosausje       € 25

HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Gebakken Schotse “Red Label” zalmsuprême met spinazie, een Italiaans kruidensausje, parmezaanen aardappelpuree        € 26

*signature dish! Gebakken Deense kabeljaushaas met een peterseliepanade, gebakken groene asperges, shii-také, een mousselinesausje en aardappelpuree       € 30

*Individuele pot Zeeuwse mosselen (1,2 kg) met een pittige mosterddressing en onze krokante U-frietjes
– natuur        € 32
– met witte wijn en/of look       € 34
– van de chef met groentjes, curryroom en noordzeegarnaal       € 36

*Gebakken tijgergamba’s “à la Bouillabaise” met gebakken rijst op Chinese wijze       € 32

VLEES & GEVOGELTE

*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc” met gebakken Parijse champignons, een cognacroomsausje met gebakken rozemarijn-aardappeltjes       € 24

* signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes “persillé, moutardé, à l’ail” met groene boontjes, gebakken witloof en aardappelgratin       € 32

*”A la minute” doorgedraaide tartaar van Nieuw-Zeelandse runderhaas met ganzenlever, een zomers slaatje en onze krokante U frieten       € 28

*Nieuw-Zeelandse 1ste keus tournedos (275g)  met 1 garnituur inbegr. (zie supplement)   € 34

*Tournedos “Rossini” met gebakkenganzenlever of onze ganzenleverterrine, een truffelsausje en gebakken Brussels lof       € 40

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 575g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)        p.p.€ 36

Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)        € 4

-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)        € 5

-sausen (archiduc, bearnaise, cognacroom, peperroom)        € 5

*Krokant gebakken kalfszwezers met Parijse champignons,shii-také, gebakken groene asperges, fine champagnesaus en gebakken rozemarijn-aardappeltjes       € 40

Passend glas wijn per gerecht € 7/18,75 cl.
De chef selecteert een passend bier per gerecht en tal van alcoholvrije alternatieven mogelijk.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!