ONZE STARTERS
*Verse soep van de week € 12
*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes € 18
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie € 16
*Huisbereide garnaalkroketjes met honingtomaatjes, citroen en gefruite peterselie € 18
*Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren en mierikswortelroom € 22
*Gebakken tijgergamba’s “à la nage” op Thaise wijze € 28
*Huisbereide terrine van ganzenlever met marsepein en “Medjoul”-dadel, een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverkrullen, rucola en truffel € 24
*Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met sjalotte, peultjes, een vleugje look en een krokant boterbladerdeegkoekje € 24
* signature dish! Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenleverterrine “en torchon” € 26
ONZE HOOFDSCHOTELS
* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, structuren van knolselder, mousselinesaus en aardappelpuree € 32
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons € 26
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes € 29
*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes € 36
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen) € 36
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof € 42
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 38
Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 5
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom) € 5
*Gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof of een driekleurig compotje afgewerkt met een fine champagnesausje of poivradesaus begeleid door een knolseldermousseline en aardappelkroketjes (per 2 pers.) p.p. € 38
*Rosé gebakken Hongaarse filet pur van hert met wintergroentjes, een fine champagnesausje, knolseldermousseline en aardappelkroketjes € 36