ONZE STARTERS

*Romig soepje van witte vollegrond AAA asperges     € 12

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie     € 16

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes     € 18

*Huisbereide kroketten van noordzeegarnaal afgewerkt met citroen en gefruite peterselie     € 18

*Geparkeerde Zeeuwse mosselen rauw opengestoken volgens de regels van de kunst met oesterbrood en citroen     € 20

*De eerste “A la minute” gekuiste Hollandse maatjesharing met tomaat, rode ui, groene boontjes, peterselie en een pittige mosterddressing     1 stuk/€ 12 / 2 stuks/€ 18

*Gegratineerde Zeeuwse mosselen “à l’escargots” met lookboter en broodkruim
vanuit rauwe toestand bereid     € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een  balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel     € 28

*Pane Sardo met een truffelroom, pata Negra-ham, rucola, gebakken eendenlever en zomertruffel     € 32

* Signature dish! Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje     € 34

ONZE HOOFDSCHOTELS

*Zeeuwse “GOUDMERK”mosselen natuur met groene selder, ajuin, een pittige mosterddressing en U-frieten     1 kg/€ 29

*Zeeuwse “GOUDMERK” mosselen van de chef met fijne groentenbrunoise, curryroom, look, noordzeegarnaal en U-frieten     1 kg/€ 39

*Signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, op Provençaalse wijze en aardappelpuree     € 32

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons      € 26

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes     € 29

*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van   mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes     € 38

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)      € 38

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof     € 46

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)      p.p.€ 40

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)      € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)      € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)      € 6

*Rosé gebakken filet van Hongaarse zomerhert met een trio van wintergarnituren, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes     € 36

*Sappig gebraden Frans mais-haantje “à l’estragon” met gebakken witloof en dragon-aardappeltjes     € 36

*Osso bucco met tagliolini en Grana Padano     € 36

*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken bospaddestoelen  mousselinesaus, een cognacroomsaus en aardappelkroketjes     € 42

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!