ONZE STARTERS
*Vers bereide soep van de week € 12
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie € 16
*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes € 18
*Huisbereide kroketten van noordzeegarnaal afgewerkt met citroen en gefruite peterselie € 18
*In de beste olijfolie gebakken bospaddestoelen “à la crème”met peultjes,sjalotte en look € 20
*Half dozijn wijngaardslakken uit Namen met lookboter, broodkruim en toast € 20
*Lauwwarme herfstsalade met rosé gebakken wilde eendenborst en een veenbessensausje € 28
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel € 29
*Carpaccio van Australisch hert klassiek afgewerkt met knolseldermousseline en kletskop € 28
verrijkt met gebakken eendenlever € 34
*Gebakken st.-jacobsvruchten met schorseneren en een wit wijnsausje € 30
* Signature dish! Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje € 34
ONZE HOOFDSCHOTELS
Gebakken Noorse zalmsuprême op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree € 29
*Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, spinazie, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree € 32
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons € 26
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes € 29
*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes € 38
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen) € 38
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof € 46
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 40
Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom) € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 6
*Huisbereide everzwijnwangen “grand-mère” met gebakken witloof en aardappelkroketten € 28
*Rosé gebakken wilde kooieendenfilet met gebakken witloof, snijbonen, een veenbessensausje en aardappelkroketten € 32
*Huisbereide hazenpeper “grand-mère” met een driekleurig compotje en aardappelkroketten € 32
*Rosé gebakken filet van Hongaarse zomerhert met een bospaddestoelen, een fine champagnesaus en aardappelkroketten € 36
*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof of met een driekleurig compotje, een fine champagnesaus en aardappelkroketten per 2 pers./€ 78
*Rose gebakken hazenfilet met een trio van wildgarnituur, een fine champagnesaus en aardappelkroketten € 40
*Op karkas gebakken wilde polderhaas “harlekijn” met bospaddestoelen, een driekleurig compotje en aardappelkroketten per 2 pers./€ 92