ONZE STARTERS

*Verse soep van de week     € 12

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes      € 18

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie      € 16

*Huisbereide garnaalkroketjes met honingtomaatjes, citroen en gefruite peterselie     € 18

*Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren en mierikswortelroom     € 22
*Gebakken tijgergamba’s “à la nage” op Thaise wijze     € 28

*Huisbereide terrine van ganzenlever met marsepein en “Medjoul”-dadel, een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast     € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverkrullen, rucola en truffel     € 24

*Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met sjalotte, peultjes, een vleugje look en een krokant boterbladerdeegkoekje     € 24

* signature dish! Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenleverterrine “en torchon”      € 26

ONZE HOOFDSCHOTELS

* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een  peterseliepanade, structuren van knolselder, mousselinesaus en aardappelpuree     € 32

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons     € 26

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes     € 29

*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van  mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes     € 36

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)      € 36

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever  (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof     € 42

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)      p.p.€ 38

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)      € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)      € 5
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)      € 5

*Gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof of een driekleurig compotje afgewerkt met een fine champagnesausje of poivradesaus begeleid door een knolseldermousseline en aardappelkroketjes (per 2 pers.)      p.p. € 38

*Rosé gebakken Hongaarse filet pur van hert met wintergroentjes, een fine   champagnesausje, knolseldermousseline en aardappelkroketjes     € 36

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!