ONZE STARTERS

*Vers bereide soep van de week    € 12

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie    € 16

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes    € 18

*Huisbereide kroketten van noordzeegarnaal afgewerkt met citroen en gefruite peterselie    € 18

*In de beste olijfolie gebakken bospaddestoelen “à la crème”met peultjes,sjalotte en look    € 20

*Half dozijn wijngaardslakken uit Namen met lookboter, broodkruim en toast    € 20

*Lauwwarme herfstsalade met rosé gebakken wilde eendenborst en een veenbessensausje    € 28

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel    € 29

*Carpaccio van Australisch hert klassiek afgewerkt met knolseldermousseline en  kletskop    € 28
verrijkt met gebakken eendenlever    € 34

*Gebakken st.-jacobsvruchten met schorseneren en een wit wijnsausje      € 30

* Signature dish! Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje    € 34

ONZE HOOFDSCHOTELS

Gebakken Noorse zalmsuprême op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree    € 29

*Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, spinazie, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree    € 32

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons    € 26

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes    € 29

*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes    € 38

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)     € 38

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof    € 46

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)     p.p.€ 40

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)     € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)     € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)     € 6

*Huisbereide everzwijnwangen “grand-mère” met gebakken witloof en aardappelkroketten    € 28

*Rosé gebakken wilde kooieendenfilet met gebakken witloof, snijbonen, een veenbessensausje en aardappelkroketten    € 32

*Huisbereide hazenpeper “grand-mère” met een driekleurig compotje en aardappelkroketten    € 32

*Rosé gebakken filet van Hongaarse zomerhert met een bospaddestoelen, een fine champagnesaus en aardappelkroketten    € 36

*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof of met een driekleurig compotje, een fine champagnesaus en aardappelkroketten    per 2 pers./€ 78

*Rose gebakken hazenfilet met een trio van wildgarnituur, een fine champagnesaus en aardappelkroketten    € 40

*Op karkas gebakken wilde polderhaas “harlekijn” met bospaddestoelen, een driekleurig compotje en aardappelkroketten    per 2 pers./€ 92

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!