ONZE STARTERS

*Bord verse soep van de week      € 9

*Romig soepje van Zeeuwse mosselen met fijne groentjes en een vleugje curry      € 12

*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde  noordzeegarnaal en tomatenblokjes      € 14

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie      € 15

*Huisbereide noordzeegarnaalkroketjes met gefruite peterselie en honingtomaatjes      € 18

*Gebakken scampistaartjes met jonge spinzie, een wit wijnsausje en parmezaan € 18

*Lauwwarme herfstsalade met rosé gebakken wilde eendenborst en een veenbessensaus      € 24

*Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd met knolselder, herfsttruffel en ganzenleverkrullen      € 24

* signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes,  een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast      € 22

*Pane sardo met pata negra-ham, rucola, verse herfsttruffel en ganzenlever        € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverterrine, kletskop en rucola      € 24

*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een krokant boterbladerdeegkoekje en een krachtig portosausje      € 25

ONZE HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Gebakken zalmsuprême met een peterseliepanade, spinazie, een wit wijnsausje, parmezaan en aardappelpuree    € 26

* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, structuren van wortel en een mousselinesausje     € 30

*Gebakken tijgergamba’s”à la bouillabaise”  met look, Iraanse saffraan en cognac     € 32

VLEES,  GEVOGELTE & WILD

*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc” met gebakken Parijse paddestoelen en een fine champagnesausje     € 24

*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes     € 32

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)      € 34

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof     € 40

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)      p.p.€ 36

Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)      € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)      € 5
-sausen (archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom)      € 5

*Rosé gebakken wilde eendenborst met herfstgroentjes en een veenbessensausje     € 32

*Sappig gebraden roodpoot patrijs met een driekleurig compotje of gestoofd Brussels lof met een poivradesaus (donkere wildsaus) of een fine champagnesaus (cognacwildroomsaus) met knolseldermousseline en aardappelkroketjes     € 36

*Rosé gebraden Schotse grouse (sneeuwhoen) met bospaddestoelen, een fine champagnesaus, knolseldermousseline en aardappelkroketjes     € 39

PASSEND GLAS WIJN PER GERECHT 18,75cl/€ 7
WE KUNNEN SAMEN MET U EEN AANGEPAST BIER SELECTEREN.
TAL VAN ALCOHOLVRIJE ALTERNATIEVEN MOGELIJK.

WIJ TRACHTEN ENKEL MET VERSE KWALITEIT TE WERKEN, DOCH HIERDOOR KUNNEN GERECHTEN UITGEPUT RAKEN, DANK VOOR UW BEGRIP.
AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN INBEGREPEN VULPRODUKT NAAR KEUZE. HEEFT U EEN ALLERGIE, BENT U VEGGIE OF HEEFT U EEN VRAAG OF PROBLEEM? GEWOON EVEN MELDEN EN WIJ DOEN HET NODIGE OM U EEN AANGENAAM ETENTJE TE BEZORGEN. KWALITEIT VRAAGT TIJD!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!