ONZE KLASSIEKE STARTERS

*Bord verse soep van de week   € 9
*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal en tomatenblokjes  € 14
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie  € 15
*Huisbereide noordzeegarnaalkroketjes met gefruite peterselie, honingtomaatjes en een garnalensausje  € 18
*Ons stokpaardje! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een aangepaste toast  € 22
*Gebakken eerste keus ganzenlever met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een krokant boterbladerdeegkoekje en een krachtig portsausje  € 25

SEIZOENSGEBONDEN STARTERS

*Vitello tonato klassiek geserveerd  € 18
*Witte vollegrond asperges “à la Flamande” met een krokant boterbladerdeegkoekje en mousselinesaus  € 18
* Koud in huis gerookte Schotse “Red Label” zalm (bekijk ons zalmrookfilmpje op Instagram) met ui, peterselie, citroen, mierikswortelroom en toast  € 20
*Tartaar van Belgisch Blauw-Wit met een vleugje wintertruffel, krokante chips, ganzenleverkrullen en een balsamicocrème  € 22
*Gebakken witte vollegrond asperges met een gepocheerd hoeveëi, mousseline en Schotse “red label” zalm afgewerkt met een krokant boterbladerdeegkoekje  € 24
*Gebakken wilde st.-jacobsvruchten uit Dieppe geserveerd in de schelp met jonge spinazie, witte wijnsaus, parmezaan en een vleugje look  € 24
*Carpaccio van Australische hertenfilet met knolseldermousseline, kletskopjes, klassiek afgewerkt met ganzenleverkrullen  € 24

ONZE KLASSIEKE HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, knolseldermousseline, gestoofde venkel en een “Ricard”-sausje  € 29
*Verse huisbereide paling in ’t groen    € 28
*Gebakken rivierpaling op z’n Bretoens met citroen en een remouladesausje  € 28
*Gebakken rivierpaling “à la crème”  € 30
*Gebakken tijgergamba’s met look, sjalot en een kerstomaten-basilicum- krop- slaatje  € 26
*Gebakken zeetong “à la meunière” (500g/600g) met een kerstomaten-basilicum-krop- slaatje en een remouladesausje.  € 42
*Gepocheerde zeetong op verschillende manieren bereid (bv.: Normand, van de chef, enz.)   € 42

VLEES & GEVOGELTE

*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc”   € 24
*Ons topgerecht! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes  € 32
*Nieuw-Zeelandse ribeye (zesrib) (300g) met sjalotsaus en ons huisslaatje  €32
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos (250g) met 1 garnituur inbegrepen (zie supplementen)   € 34
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof  € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ±500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen).  p.p.€ 36
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)   € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)   € 5
-sausen (archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom).  € 5

SEIZOENSGEBONDEN HOOFDGERECHTEN

*Witte vollegrond asperges geglaceerd met een peterseliesaus als begeleiding bij een hoofdschotels  € 15
*Witte vollegrond asperges met gerookte Schotse zalm en een mousselinesausje en afgewerkt met een krokant boterbladerdeegkoekje    € 32
*Witte vollegrond asperges met fijngesneden Schotse “Red Label” zalm, geglaceerd met een peterseliesausje en afgewerkt met een krokant koekje  € 32
*Witte vollegrond asperges “à la Flamande” met gekookte ham, gedroogde ham en kalfsgebraad afgewerkt met mousseline en een krokant koekje  € 32
*Sappig gebraden Frans haantje “à l’estragon” met een kropje gebakken Brussels lof, een fijn dragonsausje en gebakken dragon-aardappeltjes  € 32
*Rosé gebakken Australische hertenfilet “harlekijn” met een wildsausenduet en z’n wildgarnituren  € 36
*Rosé gebraden Franse duif uit Anjou “Clamart” met erwtjes, geglaceerde zilveruitjes, groen kropsla en een krachtig portsausje.  € 40
*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken paddestoelen, een fine champagnesausje, mousseline en een krokant boterbladerdeegkoekje.  € 40

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN VULPRODUKT NAAR KEUZE INBEGREPEN. U HEEFT DE KEUZE UIT ONZE KROKANTE U-FRIETJES, HUISBEREIDE KROKETJES.
HEEFT U EEN ALLERGIE, BENT U VEGGIE OF HEEFT U EEN VRAAG OF PROBLEEM?
GEWOON EVEN MELDEN EN WIJ DOEN HET NODIGE OM U EEN AANGENAAM ETENTJE TE BEZORGEN.
KWALITEIT VRAAGT TIJD!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!