ONZE STARTERS

*Aspergeroomsoep van witte vollegrond asperges      € 12

*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde  noordzeegarnaal en tomatenblokjes      € 16

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie      € 16

*Gegratineerde wijngaardslakken uit Namen met lookboter en broodkruim      € 18

*Huisbereide garnaalkroketjes met honingtomaatjes, citroen en gefruite peterselie      € 18

*Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren en mierikswortelroom      € 18

*Salade met geitenkaas, spek, honing, pijnboompitte, boontjes, rozijntjes en appel      € 20

*Tonnato van traaggegaarde eend afgewerkt met witte AAA asperge      € 24

*Snowkrab met avocado, kletskop, dragon, tuinkruiden, pane sardo en “Avruga”-kaviaar      € 24

*Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd met knolselder  en ganzenlever      € 24

* signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes,  een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast      € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverkrullen, kletskop en rucola      € 24

*Witte vollegrond asperges AAA op Vlaamse wijze met mousseline en een krokant boterbladerdeegkoekje      € 24

*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje      € 28

ONZE HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Witte vollegrond asperges AAA met fijngesneden Schotse zalm, een peterseliesausje en aardappelpuree      € 28

* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, jonge spinazie met een vleugje look en een mousselinesausje      € 30

*Gebakken witte vollegrond asperges met Zeeuwse lamsoren, gemarineerde Schotse zalm, een mousselinesausje en een gepocheerd hoeveëi, aardappelpuree      € 32

VLEES,  GEVOGELTE & WILD

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons      € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met ons kropslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes      € 29

*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes      € 34

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)       € 34

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof      € 40

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)       p.p.€ 37

Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)       € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)       € 5
-sausen (archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom)       € 5
!!!Geglaceerde witte vollegrond asperges met een peterseliehollandaise!!!       € 10

*Sappig gebakken speenvarkenfilet met snijboontjes, een dragonsausje en gebakken dragon-aardappeltjes       € 34

*Sappig gebraden Frans haantje met een graanmosterd-dragonsausje, gebakken   Brussels lof en gebakken dragon-aardappeltjes      € 36

*Kronant gebakken kalfszwezers met gesmoorde jonge spinazie, een cognacroomsausje, witte vollegrond asperges en aardappelkroketjes      € 42

PASSEND GLAS WIJN PER GERECHT 18,75cl/€ 7
WE KUNNEN SAMEN MET U EEN AANGEPAST BIER SELECTEREN.
TAL VAN ALCOHOLVRIJE ALTERNATIEVEN MOGELIJK.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!