ONZE STARTERS
*Zeeuws mosselsoepje met groentenbrunoise en een vleugje curry € 16
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie € 16
*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes € 18
*Huisbereide kroketten van noordzeegarnaal afgewerkt met citroen en gefruite peterselie € 18
*Griekse salade met feta-kaas, tsatsiki met bio-komkommer, zoete paprika, Griekse honing, Kalamata-olijven en Griekse kruiden € 20
*Geparkeerde Zeeuwse mosselen rauw opengestoken volgens de regels van de kunst met oesterbrood en citroen € 20
*In de beste olijfolie gebakken girolle-paddestoelen “à la crème”met peultjes,sjalotte en look € 20
*Kleurrijke bio-tomaten met smeuige burrata, verse pesto en pata negra € 20
*Gefruite brochetten van Zeeuwse mosselen met citroen en verse tartaarsaus € 24
*Gegratineerde Zeeuwse mosselen “à l’escargots” met lookboter en broodkruim
vanuit rauwe toestand bereid € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel € 28
*Pane Sardo met een truffelroom, pata Negra-ham, rucola, gebakken eendenlever en zomertruffel € 32
* Signature dish! Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje € 34
ONZE HOOFDSCHOTELS
*Zeeuwse “GOUDMERK”mosselen natuur met groene selder, ajuin, een pittige mosterddressing en U-frieten 1 kg/€ 29
*Zeeuwse “GOUDMERK” mosselen van de chef met fijne groentenbrunoise, curryroom, look, noordzeegarnaal en U-frieten 1 kg/€ 39
*Gebakken Noorse zalmsuprême op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree € 29
*Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, spinazie, mousselinesaus en aardappelpuree € 32
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons € 26
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes € 29
*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes € 38
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen) € 38
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof € 46
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 40
Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom) € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 6
*Rosé gebakken filet van Hongaarse zomerhert met een girolle-paddestoelen, een fine champagnesaus en gebakken look-tijm aardappeltjes € 36
*Huisbereide osso bucco van top-kalfskwekerij “Peter’s farm” met tomaat, zuiderse groenten, tagliolini en Parmigiano Reggiano € 36
*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken girolle-paddestoelen mousselinesaus, een cognacroomsaus en gebakken look-tijm aardappeltjes € 42