ONZE STARTERS
*Romig soepje van witte vollegrond AAA asperges € 12
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie € 16
*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes € 18
*Huisbereide kroketten van noordzeegarnaal afgewerkt met citroen en gefruite peterselie € 18
*Geparkeerde Zeeuwse mosselen rauw opengestoken volgens de regels van de kunst met oesterbrood en citroen € 20
*De eerste “A la minute” gekuiste Hollandse maatjesharing met tomaat, rode ui, groene boontjes, peterselie en een pittige mosterddressing 1 stuk/€ 12 / 2 stuks/€ 18
*Gegratineerde Zeeuwse mosselen “à l’escargots” met lookboter en broodkruim
vanuit rauwe toestand bereid € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel € 28
*Pane Sardo met een truffelroom, pata Negra-ham, rucola, gebakken eendenlever en zomertruffel € 32
* Signature dish! Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje € 34
ONZE HOOFDSCHOTELS
*Zeeuwse “GOUDMERK”mosselen natuur met groene selder, ajuin, een pittige mosterddressing en U-frieten 1 kg/€ 29
*Zeeuwse “GOUDMERK” mosselen van de chef met fijne groentenbrunoise, curryroom, look, noordzeegarnaal en U-frieten 1 kg/€ 39
*Signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, op Provençaalse wijze en aardappelpuree € 32
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons € 26
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes € 29
*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes € 38
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen) € 38
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof € 46
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 40
Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom) € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 6
*Rosé gebakken filet van Hongaarse zomerhert met een trio van wintergarnituren, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes € 36
*Sappig gebraden Frans mais-haantje “à l’estragon” met gebakken witloof en dragon-aardappeltjes € 36
*Osso bucco met tagliolini en Grana Padano € 36
*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken bospaddestoelen mousselinesaus, een cognacroomsaus en aardappelkroketjes € 42