ONZE STARTERS

*Romig soepje van witte vollegrond AAA asperges     € 12

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie     € 16

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes     € 18

*Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met peultjes, een vleugje look, sjalotte en een krokant boterbladerdeegkoekje     € 20

*Klassieke noordzeegarnalencocktaïl met kropsla, eiermimosa en honingtomaat     € 24

*Vitelo tonnato met bospaddestoelen     € 24

*Signature dish! Carpaccio van Australische hertenfilet klassiek geserveerd met een pastinaakmousseline     € 24
afgewerkt met gebakken eendenlever     + € 6

*Witte AAA vollegrond asperges op Vlaamse wijze met een boterbladerdeegkoekje     € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel     € 28

*Gebakken witte vollegrond AAA asperges met Zeeuwse lamsoren een klassieke “saumon crû”, mousseline-saus en een gepocheerd hoeveëi     € 28

* Signature dish! Onze ganzenleverterrine geserveerd met een rozijnen-walnotentoast     € 30

*Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje     € 34

ONZE HOOFDSCHOTELS

*Witte vollegrond asperges AAA met fijngesneden Noorse zalm, een peterseliesaus en gebakken Nicolas-aardappelen     € 32

*Signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, spinaziestoemp met spekjes en mousselinesaus     € 32

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons     € 26

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes     € 29

*Witte vollegrond asperges AAA op Vlaamse wijze met mousseline, gekookte Zeeuwse ham, een krokant boterbladerdeegkoekje en gebakken aardappelen     € 32

*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes     € 38

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)      € 38

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever,  een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof     € 46

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)      p.p.€ 40

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)      € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)      € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)      € 6
-geglaceerde witte asperges met peterseliemousseline     € 12

*Rosé gebakken Australische hertenfilet pur met een trio van wintergarnituren, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes     € 36

*Sappig gebraden Frans mais-haantje “à l’estragon” met gebakken witloof en dragon-aardappeltjes     € 36

*Osso bucco met spagetti en Grana Padano     € 36

*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken asperges, mousselinesaus een cognacroomsaus en aardappelkroketjes     € 42

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!