ONZE STARTERS
*Romig soepje van witte vollegrond AAA asperges € 12
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie € 16
*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes € 18
*Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met peultjes, een vleugje look, sjalotte en een krokant boterbladerdeegkoekje € 20
*Klassieke noordzeegarnalencocktaïl met kropsla, eiermimosa en honingtomaat € 24
*Vitelo tonnato met bospaddestoelen € 24
*Signature dish! Carpaccio van Australische hertenfilet klassiek geserveerd met een pastinaakmousseline € 24
afgewerkt met gebakken eendenlever + € 6
*Witte AAA vollegrond asperges op Vlaamse wijze met een boterbladerdeegkoekje € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel € 28
*Gebakken witte vollegrond AAA asperges met Zeeuwse lamsoren een klassieke “saumon crû”, mousseline-saus en een gepocheerd hoeveëi € 28
* Signature dish! Onze ganzenleverterrine geserveerd met een rozijnen-walnotentoast € 30
*Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje € 34
ONZE HOOFDSCHOTELS
*Witte vollegrond asperges AAA met fijngesneden Noorse zalm, een peterseliesaus en gebakken Nicolas-aardappelen € 32
*Signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, spinaziestoemp met spekjes en mousselinesaus € 32
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons € 26
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes € 29
*Witte vollegrond asperges AAA op Vlaamse wijze met mousseline, gekookte Zeeuwse ham, een krokant boterbladerdeegkoekje en gebakken aardappelen € 32
*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes € 38
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen) € 38
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof € 46
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 40
Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom) € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 6
-geglaceerde witte asperges met peterseliemousseline € 12
*Rosé gebakken Australische hertenfilet pur met een trio van wintergarnituren, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes € 36
*Sappig gebraden Frans mais-haantje “à l’estragon” met gebakken witloof en dragon-aardappeltjes € 36
*Osso bucco met spagetti en Grana Padano € 36
*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken asperges, mousselinesaus een cognacroomsaus en aardappelkroketjes € 42