Onderstaande info is nog van voor de verplichte horeca sluiting. We laten het even staan opdat u een idee heeft van onze kaart of menu’s voor zodra het restaurant terug geopend zal zijn. Momenteel kan u enkel menu’s en gerechten afhalen. Deze vindt u onder de rubriek traiteur.
STARTERS
*Gemixte tomatenroomsoep met balletjes € 9
*Huisbereide kaaskroketjes afgewerkt met gefruite peterselie € 15
*Romige bisque van kreeft en noordzeegarnaal met een krokant boterbladerdeegkoekje € 16
*Griekse salade met artisanale feta-kaas, oregano, Kalamata-oijven en griekse honing € 18
*Kroketjes van noordzeegarnaal met honingtomaatjes, bisque en gefruite peterselie € 18
*Aquarelle van tomatenrassen met Italiaanse burrata en basilicum € 18
*In de beste olijfolie gebakken paddestoelenpallet “à la crème” met een krokantje € 18
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een vleugje truffel, een balsamicoroom, ganzenlever, kletskop en rucola € 20
*Pane sardo met pata negra-ham, rucola, verse herfsttruffel en ganzenlever € 20
*Carpaccio van zomerhert met kletskop, knolselder en ganzenlever € 20
*Lauwwarme herfstsalade met wilde eendenborst, ganzenlever en veenbes € 22
*signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een aangepaste toast € 22
*Gebakken verse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met spinazie, witte wijnsaus en parmezaan geserveerd in de schelp € 24
*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een krokant boterbladerdeegkoekje en een krachtig portosausje € 25
*Tagliolini van Marco Giacosa met herfsttruffel, boter en room € 32
HOOFDSCHOTELS
VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN
*Gebakken scampistaartjes met prei, een wit wijnsausje en aardappelpuree € 24
*Gebakken Schotse “Red Label” zalm op Italiaanse wijze met een Italiaans kruidensausje, tomaat, basilicum, Grana Padano en aardappelpuree € 26
* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, jonge spinazie, een wit wijnsausje, Grana Padano en aardappelpuree € 30
*Verse huisbereide paling in ’t groen “2.0” € 28
*Gepocheerde zeetong op normandische wijze met aardappelpuree € 43
VLEES & GEVOGELTE
*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc” met knolselderkroketjes € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Australisch Agnus rund voor u natuurlijk geprepareerd, klassiek geserveerd met ons kropslaatje en frietjes € 26
*Rosé gebakken filet pur van zomerhert met een trio van wintergroenten, een cognacroomsaus en knolselderkroketjes € 36
*Gebraden roodpoot patrijs met een driekleurig compotje of gestoofd Brussels lof met een poivradesausje of een fine champagnesaus en knolselderkroketjes € 36
*Gebraden fazantenhaan met een driekleurig compotje of gestoofd Brussels lof met een poivradesausje of een fine champagnesaus en knolselderkroketjes (per 2 pers.) € 74
*Rosé gebakken hazenfilet “Harlekijn” met een compotje en knolselderkroketjes € 36
*Op de karkas gebakken wilde polderhazenrug “Harlekijn” met een driekleurig compotje, gebakken bospaddestoelen en knolselderkroketjes (per 2 pers.) € 84
*Rosé gebraden Schotse grouse (sneeuwhoen) met een trio van wintergroenten, een truffelsausje en knolselderkroketjes € 36
*signature dish! Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een gegratineerd tomaatje, groene boontjes en gegratineerde aardappeltjes € 32
*Nieuw-Zeelandse rib-eye (350g) met sjalotsaus, ons slaatje en krokante U frieten € 34
*Nieuw-Zeelandse 1ste keus tournedos (275g) met 1 garnituur inbegr. (zie supplement) € 34
*Tournedos “Rossini” met ganzenlever, een truffelsausje en gebakken Brussels lof € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 575g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 36
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 5
-sausen (archiduc, bearnaise, cognacroom) € 5