ONZE KLASSIEKE STARTERS

*Bord verse soep van de week   € 9
*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal en tomatenblokjes   € 14
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie   € 15
*Huisbereide noordzeegarnaalkroketjes met gefruite peterselie, honingtomaatjes en een garnalensausje   € 18
* signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een aangepaste toast   € 22
*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje   € 25

SEIZOENSGEBONDEN STARTERS

* signature dish! In huis gerookte Schotse “red label” zalm met z’n klassieke begeleidingen, toast en een mierikswortelroom ( bekijk onze gerookte zalmvideo op onze instagram )    € 20
*Gebakken verse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met gesmoorde jonge spinazie, een wit wijnsausje, een vleugje look en Parmigiano Reggiano geserveerd in de schelp     € 24
*Carpaccio van Australische hertenfilet op een knolseldermousseline, kletskopjes, klassiek afgewerkt en gepimpt met onze ganzenleverterrine   € 20
*Tartaar van Belgisch Blauw-Wit met een vleugje wintertruffel, krokante chips, ganzenleverkrullen en een balsamicocrème   € 20
*Lauwwarme herfstsalade met rode biet, appel en hazelnoot afgewerkt met rosé gebakken wilde eendenfilet, ganzenlever en een veenbessensausje   € 24

ONZE KLASSIEKE HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Gebakken Schotse “red label” zalmsuprême met gesmoorde jonge spinazie,   een vleugje look en een Italiaans kruidensausje   € 26
* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, een knolseldermousseline, schorseneren en een mousselinesausje   € 29
*Verse huisbereide paling in ’t groen “2.0”    € 28
*Gegratineerde reuze tijgergamba’s met look, pesto, parmezaan en een kerstomaten-basilicum- krop- slaatje   € 32
*Gebakken zeetong “à la meunière” (500g/600g) met een kerstomaten-basilicum-krop- slaatje en een remouladesausje   € 42
*Gepocheerde zeetong op verschillende manieren bereid (bv.: Normand, van de chef, enz.)    € 42

VLEES & GEVOGELTE

*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Brabançonne” met gebakken Brussels lof en een fine champagnesausje   € 24
*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes   € 32
*Nieuw-Zeelandse ribeye (zesrib) (300g) met sjalotsaus en ons huisslaatje   € 32
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos (250g) met 1 garnituur inbegrepen (zie supplementen)    € 34
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof   € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)    p.p.€ 36
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)    € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)    € 5
-sausen (archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom)   € 5

SEIZOENSGEBONDEN HOOFDGERECHTEN

*huisbereide wilde hazenpeper op grootmoeders wijze met spekjes, sjalot, Parijse champignons en een driekleurig compotje   € 26
*Rosé gebakken wilde eend met gebakken Brussels lof, een fine champagnesausje en knolselder-kroketjes en -mousseline   € 29
*Gebraden wilde roodpoot patrijs met gebakken Brussels lof of een driekleurig compotje en met een piovradesaus of een fine champagnesaus, knolselder-mousseline en -kroketjes   € 34
*Gebraden wilde fazantenhaan met gebakken Brussels lof of een driekleurig compotje en met een piovradesaus of een fine champagnesaus, knolselder-mousseline en -kroketjes   € 34
*Rosé gebakken Europese hertenfilet met een trio van wintergroentjes en een veenbessensausje   € 34
*Rosé gebakken wilde hazenfilet “Harlekijn” met een trio van wintergroentjes en een poivrade- en een fine champagne-sausje   € 36
*Gebraden wilde grouse (sneeuwhoen) met bospaddestoelen, een fine champagnesausje en knolselder-kroketjes en -mousseline (TOP)    € 39
*signature dish! Op de karkas rosé gebakken wilde polderhazenrug “Harlekijn” klassiek geserveerd met gebakken bospaddestoelen, een poivrade- en een fine champagne-sausje (per 2 personen)    € 84

WIJ TRACHTEN ENKEL MET VERSE KWALITEIT TE WERKEN, DOCH HIERDOOR KUNNEN GERECHTEN UITGEPUT RAKEN, DANK VOOR UW BEGRIP.
AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN VULPRODUKT NAAR KEUZE INBEGREPEN. U HEEFT DE KEUZE UIT ONZE KROKANTE U-FRIETJES, KROKETJES, ENZ.
HEEFT U EEN ALLERGIE, BENT U VEGGIE OF HEEFT U EEN VRAAG OF PROBLEEM?
GEWOON EVEN MELDEN EN WIJ DOEN HET NODIGE OM U EEN AANGENAAM ETENTJE TE BEZORGEN.
KWALITEIT VRAAGT TIJD!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!