ONZE STARTERS

*Zeeuws mosselsoepje met groentenbrunoise en een vleugje curry     € 16

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie     € 16

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes     € 18

*Huisbereide kroketten van noordzeegarnaal afgewerkt met citroen en gefruite peterselie     € 18

*Griekse salade met feta-kaas, tsatsiki met bio-komkommer, zoete paprika, Griekse honing, Kalamata-olijven en Griekse kruiden      € 20

*Geparkeerde Zeeuwse mosselen rauw opengestoken volgens de regels van de kunst met oesterbrood en citroen     € 20

*In de beste olijfolie gebakken girolle-paddestoelen “à la crème”met peultjes,sjalotte en look     € 20

*Kleurrijke bio-tomaten met smeuige burrata, verse pesto en pata negra     € 20

*Gefruite brochetten van Zeeuwse mosselen met citroen en verse tartaarsaus     € 24

*Gegratineerde Zeeuwse mosselen “à l’escargots” met lookboter en broodkruim
vanuit rauwe toestand bereid     € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en truffel     € 28

*Pane Sardo met een truffelroom, pata Negra-ham, rucola, gebakken eendenlever en zomertruffel     € 32

* Signature dish! Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje     € 34

ONZE HOOFDSCHOTELS

*Zeeuwse “GOUDMERK”mosselen natuur met groene selder, ajuin, een pittige mosterddressing en U-frieten     1 kg/€ 29

*Zeeuwse “GOUDMERK” mosselen van de chef met fijne groentenbrunoise, curryroom, look, noordzeegarnaal en U-frieten     1 kg/€ 39

*Gebakken Noorse zalmsuprême op provençaalse wijze met een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree     € 29

*Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, spinazie, mousselinesaus en aardappelpuree     € 32

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons     € 26

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes     € 29

*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes     € 38

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)      € 38

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever, een truffel-ratafiasausje en gebakken Brussels lof     € 46

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)      p.p.€ 40

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)      € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)      € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)      € 6

*Rosé gebakken filet van Hongaarse zomerhert met een girolle-paddestoelen, een fine champagnesaus en gebakken look-tijm aardappeltjes     € 36

*Huisbereide osso bucco van top-kalfskwekerij “Peter’s farm” met tomaat, zuiderse groenten, tagliolini en Parmigiano Reggiano     € 36

*Krokant gebakken kalfszwezers met gebakken girolle-paddestoelen mousselinesaus, een cognacroomsaus en gebakken look-tijm aardappeltjes     € 42

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!