ONZE STARTERS

*Gazpacho van bio-tomaten en bio-komkommer naar recept van Juan Marie Arzak met klassieke garnituren        € 12

*Groentensoep met bio-tomaat en balletjes        € 12

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes        € 16

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie        € 16

*Huisbereide garnaalkroketjes met honingtomaatjes, citroen en gefruite peterselie        € 18

*Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren en mierikswortelroom        € 18

* signature dish! Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd en afgewerkt met ganzenleverkrullen        € 24

*Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes,  een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast        € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverkrullen, rucola en truffel        € 24

*Pane Sardo met pata negra-ham, rucola, ganzenleverkrullen en truffel        € 24

*Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met sjalotte, peultjes, een vleugje look en een krokant boterbladerdeegkoekje        € 24

*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje        € 28

ONZE HOOFDSCHOTELS

*Gebakken Schotse zalmsuprême met een peterseliepanade, wortelstructuren een tijmsausje en aardappelpuree        € 26

* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, structuren van knolselder, mousselinesaus en aardappelpuree        € 32

*Gebakken noordzeetong met een witloof-tomatenslaatje, verse tartaarsaus en onze krokante U frietjes        € 46

*Gebakken speenvarkenfilet met gebakken Brussels lof, een graanmosterd-dragonsausje en gebakken aardappeltjes        € 24

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons        € 24

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes        € 29

*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van  mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes        € 34

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)         € 34

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof        € 40

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)         p.p.€ 37

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)         € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)         € 5
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)         € 5

*Gebraden roodpoot patrijs met gestoofd Brussels lof of een driekleurig compotje  afgewerkt met een fine champagnesausje of poivradesaus begeleid door een knolseldermousseline en aardappelkroketjes        € 36

*Rosé gebakken wilde eendenfilet met bospaddestoelen,  een veenbessensausje,knolseldermousseline en aardappelkroketjes        € 32

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!