ONZE KLASSIEKE STARTERS

*Bord verse soep van de week of verfrissende zomerse gazpacho naar recept van Juan Marie Arzac met z’n garnituren   € 9
*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal en tomatenblokjes  € 14
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie  € 15
*Huisbereide noordzeegarnaalkroketjes met gefruite peterselie, honingtomaatjes en een garnalensausje  € 18
*Ons stokpaardje! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een aangepaste toast  € 22
*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje  € 25

SEIZOENSGEBONDEN STARTERS

*”A la minute” gekuist Hollands nieuw maatje met boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een “Wostyn”-mosterddressing   € 10
*2 stuks maatjesharing  € 14
*Rauwe geparkeerde Zeeuwse Goudmerk-mosselen met oesterbrood en citroen  € 18
*Lauw-warm lenteslaatje van boontjes, tomaat en basilicum afgewerkt met gegrilde filets van Hollandse nieuwe maatjesharing en een “Wostyn”-mosterddressing   € 18
*Scampi Fritti met een kleurrijk lenteslaatje en een remouladesausje.  € 18
*Holstein rundertartaar met zomertruffel, krokante chips met roze Sahara-zout, ganzenleverkrullen en een balsamicoroom   € 22
*Gegratineerde Zeeuwse Goudmerk-mosselen “à l’escargots” met lookboter en broodkruim bereid vanuit rauwe toestand  € 24

ONZE KLASSIEKE HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN
*Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, een zomers fris slaatje, mousselinesaus en onze krokante U frietjes   € 29
*Verse huisbereide paling in ’t groen “2.0”  € 28
*Gebakken reuze tijgergamba’s met look, sjalot en een kerstomaten-basilicum- krop- slaatje  € 26
*Gebakken zeetong “à la meunière” (500g/600g) met een kerstomaten-basilicum-krop- slaatje en een remouladesausje  € 42
*Gepocheerde zeetong op verschillende manieren bereid (bv.: Normand, van de chef, enz.)   € 42
VLEES & GEVOGELTE
*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc”   € 24
*Ons topgerecht! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes  € 32
Nieuw-Zeelandse ribeye (zesrib) (300g) met sjalotsaus en ons huisslaatje  €32
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos (250g) met 1 garnituur inbegrepen (zie supplementen)   € 34
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof  € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ±500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)   p.p.€ 36
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)   € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)   € 5
-sausen(archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom)   € 5

SEIZOENSGEBONDEN HOOFDGERECHTEN

*Drie “à la minute” gekuiste Hollandse maatjesharingen met groene boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een “Wostyn”-mosterddressing   € 20
*Rosé gebakken filet van boerderijeend met sinaasappel, amandel en pommes dauphine  € 32
*Individuele pot Zeeuwse Goudmerk-mosselen natuur met een “Wostyn”-mosterddressing en verse frieten (1,2 kg)   € 32
Individuele pot Zeeuwse Goudmerk-mosselen bereiding naar keuze (witte wijn, look, lookroom, enz. / 1,2 kg)   € 34
*Individuele pot Zeeuwse Goudmerk mosselen van de chef, met curryroom, kleurrijke groentjes en noordzeegarnaal  € 36
*Hele gegratineerde Canadese babykreeft met pesto en look afgewerkt met een taboulé met zomerse groentjes en een kreeftensaus geparfumeerd met Iraanse saffraan   € 36

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN VULPRODUKT NAAR KEUZE INBEGREPEN. U HEEFT DE KEUZE UIT ONZE KROKANTE U-FRIETJES, HUISBEREIDE KROKETJES.
HEEFT U EEN ALLERGIE, BENT U VEGGIE OF HEEFT U EEN VRAAG OF PROBLEEM?
GEWOON EVEN MELDEN EN WIJ DOEN HET NODIGE OM U EEN AANGENAAM ETENTJE TE BEZORGEN.
KWALITEIT VRAAGT TIJD!

 

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!