ONZE STARTERS
*Aspergeroomsoep van witte vollegrond asperges € 12
*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal en tomatenblokjes € 16
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie € 16
*Gegratineerde wijngaardslakken uit Namen met lookboter en broodkruim € 18
*Huisbereide garnaalkroketjes met honingtomaatjes, citroen en gefruite peterselie € 18
*Gerookte Noorse zalm met klassieke garnituren en mierikswortelroom € 18
*Salade met geitenkaas, spek, honing, pijnboompitte, boontjes, rozijntjes en appel € 20
*Tonnato van traaggegaarde eend afgewerkt met witte AAA asperge € 24
*Snowkrab met avocado, kletskop, dragon, tuinkruiden, pane sardo en “Avruga”-kaviaar € 24
*Carpaccio van Australisch hert klassiek geserveerd met knolselder en ganzenlever € 24
* signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een rozijnen-walnotentoast € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, ganzenleverkrullen, kletskop en rucola € 24
*Witte vollegrond asperges AAA op Vlaamse wijze met mousseline en een krokant boterbladerdeegkoekje € 24
*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje € 28
ONZE HOOFDSCHOTELS
VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN
*Witte vollegrond asperges AAA met fijngesneden Schotse zalm, een peterseliesausje en aardappelpuree € 28
* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, jonge spinazie met een vleugje look en een mousselinesausje € 30
*Gebakken witte vollegrond asperges met Zeeuwse lamsoren, gemarineerde Schotse zalm, een mousselinesausje en een gepocheerd hoeveëi, aardappelpuree € 32
VLEES, GEVOGELTE & WILD
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met ons kropslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes € 29
*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes € 34
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen) € 34
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever (gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen) p.p.€ 37
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen) € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen) € 5
-sausen (archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom) € 5
!!!Geglaceerde witte vollegrond asperges met een peterseliehollandaise!!! € 10
*Sappig gebakken speenvarkenfilet met snijboontjes, een dragonsausje en gebakken dragon-aardappeltjes € 34
*Sappig gebraden Frans haantje met een graanmosterd-dragonsausje, gebakken Brussels lof en gebakken dragon-aardappeltjes € 36
*Kronant gebakken kalfszwezers met gesmoorde jonge spinazie, een cognacroomsausje, witte vollegrond asperges en aardappelkroketjes € 42
PASSEND GLAS WIJN PER GERECHT 18,75cl/€ 7
WE KUNNEN SAMEN MET U EEN AANGEPAST BIER SELECTEREN.
TAL VAN ALCOHOLVRIJE ALTERNATIEVEN MOGELIJK.