STARTERS

*Zomergroentenbouillon met balletjes     € 9
*Huisbereide gazpacho naar recept van Juan Marie Arzac klassiek geserveerd     € 9
*Romig soepje van Zeeuwse mosselen met fijne groentjes en een vleugje curry     € 12
*Huisbereide kaaskroketjes van Emmental, Gruyere, Grana Padano en Cheddar-kaas afgewerkt met gefruite peterselie     € 15
*Romige bisque van kreeft en noordzeegarnaal geserveerd met een krokant boterbladerdeegkoekje     € 16
*Griekse salade met artisanale feta-kaas, oregano, Kalamata-oijven en griekse honing     € 18
*Huisbereide kroketjes van noordzeegarnaal met honingtomaatjes, krachtige bisque en gefruite peterselie     € 18
*Aquarelle van tomatenrassen met Italiaanse burrata en basilicum     € 18
*Geparkeerde Zeeuwse “Goudmerk”-mosselen met brood en citroen     € 16
*Gegratineerde Zeeuwse “Goudmerk”-mosselen met lookboter     € 18
*Vitello tonnato     € 18
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een vleugje truffel, een balsamicoroom, ganzenlever, kletskop en rucola     € 20
*Pane sardo met pata negra-ham, rucola, verse zomertruffel en ganzenlever     € 20
*signature dish! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een aangepaste toast     € 22
*Gebakken ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel, een krokant boterbladerdeegkoekje en een krachtig portosausje     € 25

HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Gebakken Schotse “Red Label” zalm met jonge spinazie, een wit wijnsausje, Grana Padano en aardappelpuree     € 26
* signature dish! Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een  peterseliepanade, jonge spinazie, een wit wijnsausje, Grana Padano en aardappelpuree     € 30
*Verse huisbereide paling in ’t groen “2.0”      € 28
*Gebakken zeetong met ons kropslaatje, tartaarsaus en onze krokante U frietje     € 43

MOSSELEN

*Individuele pot Zeeuwse mosselen natuur met groene selder, ui en peterselie geserveerd met een “Wostyn”-mosterddressing en verse frieten (1,2kg)      € 29
*Individuele pot Zeeuwse mosselen met een bereiding naar keuze (met look, met witte wijn, met lookroom, op provencaalse wijze, enz.) geserveerd met verse frieten en mayo (1,2kg)      € 32
*Individuele pot Zeeuwse mosselen van de chef met curryroom, fijne groentjes, peterselie en noordzeegarnaal (1,2kg) geserveerd met verse frieten en mayo     € 34

VLEES & GEVOGELTE

*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc” met gebakken Parijse paddestoelen of “Brabanconne” en een fine champagnesausje     € 24
*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelandse filet pur voor u natuurlijk geprepareerd, klassiek geserveerd met ons kropslaatje en frietjes     € 26
*Rosé gebakken eendenborst met Griekse honing,jonge spinazie, girolle en gebakken provencaalse   aardappeltjes     € 26
*Sappig gebraden Frans haantje met dragon, witloof en gebakken dragon-aardappeltjes     € 29
*signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een gegratineerd tomaatje, groene boontjes en gegratineerde aardappeltjes     € 32
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos (275g) met 1 garnituur inbegrepen (zie supplementen)      € 34
*Tournedos “Rossini” met ganzenlever, een truffelsausje en gebakken Brussels lof     € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers.
± 550g)
met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)      p.p.€ 36
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)      € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)      € 5
-sausen (archiduc, bearnaise, cognacroom)      € 5

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!