ONZE STARTERS

*Verse soep van de week       € 12

*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Cheddar- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie       € 16

*Half dozijn wijngaardslakken uit Namen met lookboter, broodkruim en toast       € 18

*Huisbereide bisque van noordzeegarnaal en kreeft met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met noordzeegarnaal en tomatenblokjes       € 18

*Huisbereide garnaalkroketjes met honingtomaatjes, citroen en gefruite peterselie       € 18

*Gebakken bospaddestoelen “à la crème” met peultjes, een vleugje look, sjalotte en een krokant boterbladerdeegkoekje       € 20

*Klassieke noordzeegarnalencocktaïl met kropsla, eiermimosa en honingtomaat       € 24

*Vitelo tonnato met bospaddestoelen       € 24

*Signature dish! Carpaccio van Australische hertenfilet klassiek geserveerd met een pastinaakmousseline       € 24
afgewerkt met gebakken eendenlever       + € 6

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar met een balsamicoroom, gebakken eendenlever, rucola en herfsttruffel       € 28

* Signature dish! Onze ganzenleverterrine met Medjoul dadel en marsepein geserveerd met een rozijnen-walnotentoast       € 30

*Verse Franse sint-jacobsvruchten uit Dieppe met schorseneren, een wit wijnsausje en parmezaan       € 32

*Gebakken eendenlever met gekonfijte appel, een rijk portsausje en een krokant boterbladerdeegkoekje       € 34

ONZE HOOFDSCHOTELS

*Gebakken Noorse zalmsuprême met een peterseliepanade  op Provençaalse wijze met Italiaanse kruiden en aardappelpuree       € 30

*Signature dish! Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peterseliepanade, gestoofde worteltjes, een witte wijnsaus en aardappelpuree       € 32

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet “Archiduc” met gebakken Parijse champignons       € 26

*”A la minute” doorgedraaide rundertartaar van Nieuw-Zeelands “Agnus”-rund met een witloof-tomatenslaatje, verse mayonaise en krokante frietjes       € 29

*Signature dish! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van  mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes       € 38

*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos met 1 garnituur inbegr. (zie supplementen)        € 38

*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met gebakken eendenlever,  een truffelsausje en gebakken Brussels lof       € 46

*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ± 550 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen)        p.p.€ 40

Supplementen:
-ons slaatje (bruine jus inbegrepen)        € 4
-sausen (archiduc, mignonette-groene peper, bearnaise, cognacroom)        € 5
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)        € 6
-een driekleurig compotje als garnituur bij wild       € 10

*Rosé gebakken Australische hertenfilet pur met een trio van wintergarnituren, een veenbessensausje of fine champagnesaus en aardappelkroketjes       € 36

*Huisbereide osso bucco met tagliolini en Grana Padano (TOP)        € 36

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!