ONZE KLASSIEKE STARTERS

*Bord verse soep van de week   € 9
*Huisbereide bisque van noordzeegarnalen met een krokant boterbladerdeegkoekje afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal en tomatenblokjes  € 14
*Huisbereide kaaskroketten van Emmental-, -Chester- en Parmigiano Reggiano-kaas afgewerkt met gefruite peterselie  € 15
*Huisbereide noordzeegarnaalkroketjes met gefruite peterselie, honingtomaatjes en een garnalensausje  € 18
*Ons stokpaardje! Huisbereide terrine van ganzenlever afgewerkt met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een hartig rucola-slaatje en een aangepaste toast  € 22
*Gebakken eerste keus ganzenlever met gekonfijte “Jonagold”-appelpartjes, een krokant boterbladerdeegkoekje en een krachtig portsausje  € 25

SEIZOENSGEBONDEN STARTERS

*”A la minute” gekuist Hollands nieuw maatje met boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een “Wostyn”-mosterddressing   € 10
*2 stuks maatjesharing   € 14
*Lauw-warm lenteslaatje van boontjes, tomaat en witte vollegrond asperges afgewerkt met gegrilde filets van Hollandse nieuwe maatjesharing en een “Wostyn”-mosterddressing   € 18
*Witte vollegrond asperges “à la Flamande” met een krokant boterbladerdeegkoekje en mousselinesaus   € 18
*Scampi Fritti met een kleurrijk lenteslaatje en een remouladesausje   € 18
*Op ons stadsterras koud gerookte Schotse “Red Label” zalm, fijngesneden met ui, peterselie, citroen, mierikswortelroom en toast   (bekijk ons zalmrook-filmpje op onze Instagrampagina)   € 20
*Tartaar van Belgisch Blauw-Wit met een vleugje wintertruffel, krokante chips, ganzenleverkrullen en een balsamicocrème    22
*Gebakken witte vollegrond asperges met een gepocheerd hoeveëi, mousseline en Schotse “red label” zalm afgewerkt met een krokant boterbladerdeegkoekje   € 24
*Torentje van Canadese kreeft met tuinkruidenomeletjes en een krokant kletskopje afgewerkt met een kreeften-tuinkruidenroom en “Avruga”-kaviaar   € 24

ONZE KLASSIEKE HOOFDSCHOTELS

VIS, SCHELP-EN SCHAALDIEREN

*Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, knolseldermousseline, gestoofde venkel en een “Ricard”-sausje  € 29
*Verse huisbereide paling in ’t groen    € 28
*Gebakken rivierpaling op z’n Bretoens met citroen en een remouladesausje  € 28
*Gebakken rivierpaling “à la crème”  € 30
*Gebakken tijgergamba’s met look, sjalot en een kerstomaten-basilicum- krop- slaatje  € 26
*Gebakken zeetong “à la meunière” (500g/600g) met een kerstomaten-basilicum-krop- slaatje en een remouladesausje.  € 42
*Gepocheerde zeetong op verschillende manieren bereid (bv.: Normand, van de chef, enz.)   € 42

VLEES & GEVOGELTE

*Sappig gebakken filet van Gelderse hoen “Archiduc”   € 24
*Ons topgerecht! Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met een panade van mosterd, look, peterselie, een groentenkransje en gegratineerde aardappeltjes  € 32
*Nieuw-Zeelandse ribeye (zesrib) (300g) met sjalotsaus en ons huisslaatje  €32
*Nieuw-Zeelandse eerste keus tournedos (250g) met 1 garnituur inbegrepen (zie supplementen)   € 34
*Nieuw-Zeelandse tournedos “Rossini” met ganzenlever gebakken of terrine), een truffelsausje en gebakken Brussels lof  € 40
*Nieuw-Zeelandse eerste keus chateaubriand (vanaf 2 pers. ±500 g) met groentenkrans en 1 saus inbegrepen (zie supplementen).  p.p.€ 36
Supplementen:
-ons kropslaatje (bruine jus inbegrepen)   € 4
-warme groenten, gebakken champignons (bruine jus inbegrepen)   € 5
-sausen (archiduc, mignonette, groene peper, bearnaise, cognacroom).  € 5

SEIZOENSGEBONDEN HOOFDGERECHTEN

*Witte vollegrond asperges geglaceerd met een peterseliesaus als begeleiding bij een hoofdschotel  € 15
*Drie “à la minute” gekuiste Hollandse maatjesharingen met groene boontjes, tomaat, rode ui, peterselie en een “Wostyn”-mosterddressing    € 20
*Witte vollegrond asperges met gerookte Schotse zalm en een mousselinesausje en afgewerkt met een krokant boterbladerdeegkoekje   € 32
*Witte vollegrond asperges met fijngesneden Schotse “Red Label” zalm, geglaceerd met een peterseliesausje en afgewerkt met een krokant koekje   € 32
*Witte vollegrond asperges “à la Flamande” met gekookte ham, gedroogde ham en kalfsgebraad afgewerkt met mousseline en een krokant boterbladerdeegkoekje   € 32
*Hele gegratineerde Canadese babykreeft met pesto en look afgewerkt met gebakken witte vollegrond asperges, zeekraal en een kreeftenbearnaise   € 36

AL ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN VULPRODUKT NAAR KEUZE INBEGREPEN. U HEEFT DE KEUZE UIT ONZE KROKANTE U-FRIETJES, HUISBEREIDE KROKETJES.
HEEFT U EEN ALLERGIE, BENT U VEGGIE OF HEEFT U EEN VRAAG OF PROBLEEM?
GEWOON EVEN MELDEN EN WIJ DOEN HET NODIGE OM U EEN AANGENAAM ETENTJE TE BEZORGEN.
KWALITEIT VRAAGT TIJD!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!