Als hapje een huisbereid worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met lamsgehakt op provencaalse wijze
*
Consommé van vederwild met balletjes van vederwild en kervel, backerbsen en een brunoise van knolselderij en rode biet
*
Gebakken “wild-catch” scampistaartjes met tomaat, sjalot, peterselie en een zacht schaaldierensausje op basis van noordzeegarnaal
*
Gebakken Schotse zalmsuprême op een bedje van prei met een Italiaans kruidensausje, parmezaan en aardappelpuree
OF
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesausje en kastanjekroketjes
*
Gebakje “feuille d’automne” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje op basis van kastanje, rood fruit en chocolade afgewerkt met een rode vruchtencoulis
*
Drie lekkere koekjes voor bij uw koffie of thee

 

Dit Kerst-meeneemmenu kan u afhalen op maandag 24 december 2018 van 14u00 tot 16u30.  Dit Kerst-meeneemmenu kan eveneens afgehaald worden op dinsdag 25 december 2018 (om 11u30 stipt of 16u30 stipt). De prijs van dit menu bedraagt € 50/pers. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding. Bekijk eveneens onze lijst geselecteerde prijs/kwaliteitswijnen om ons Kerstmenu nog harmonieuzer te serveren met de perfect passende wijnen. Cadeautip! Geef eens een etentje in wijnrestaurant “De Notenkraker” cadeau.
Zalig Kerstfeest van gans het notenkrakersteam.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!