Als hapje ons huisbereid kaaskroketje van Emmental-, Chester- en Parmezaan-kaas met gefruite peterselie
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel afgewerkt met een chutney van appel, Sultana rozijntjes en calvados begeleid door een rozijnen-walnotentoast
*
Gemixte Italiaanse tomatensoep afgewerkt met mascarpone-kaas en basilicumballetjes
*
Gepocheerde grietbotfilet met banaan, sinaasappel, erwtjes, noordzeegarnaal, een licht currysausje en aardappelpuree
OF
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Passionata” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje op basis van passievrucht, hazelnoot en een citroencrumble afgewerkt met een passievruchtencoulis
*
Drie lekkere koekjes voor bij uw koffie of thee
Dit Kerst-meeneemmenu kan u afhalen op dinsdag 24 december 2019 van 14u00 tot 16u30. Dit Kerst-meeneemmenu kan eveneens afgehaald worden op woensdag 25 december 2019 (om 11u30 stipt of 16u30 stipt). De prijs van dit menu bedraagt € 54/pers. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding. Bekijk eveneens onze lijst geselecteerde prijs/kwaliteitswijnen om ons Kerstmenu nog harmonieuzer te serveren met de perfect passende wijnen. Cadeautip! Geef eens een etentje in wijnrestaurant “De Notenkraker” cadeau.
Zalig Kerstfeest van gans het notenkrakersteam.