TAKE OUT KERSTMENU

Als hapje een worstenbroodje van boterbladerdeeg en kalfsgehakt geparfumeerd met Thaise groene curry
Cantillon   Gueuze 100% Lambic Bio   Brussel   € 6/37,5cl
Domaine du Chant d’Eole   Blanc de Blanc   98%Chardonnay/2%Pinot Blanc   Bergen/Wallonië   € 28/75cl
*
In onze artisanale rookoven twaalf uur zachtgerookte Schotse “Red Label” zalm met klassieke garnituren van ui, peterselie, citroen, mierikswortelroom en een toast van donker molenaarsbrood
De Dolle Brouwers   Arabier   blond, gehopt, droog   Esen/Diksmuide   € 6/33cl
Gizella Pince “Estate Blend”   65%Furmint/35%Harslevelu   Tokaj/Hongarije   € 16/75cl
of
Onze huisbereide terrine van ganzenlever met Medjoul dadel en marsepein afgewerkt met een chutney van appel, Sultana rozijntjes en calvados vergezeld door een rozijnen-walnotentoast
Brouwerij Het Anker   Gouden Carolus “Classic”   donker, karamel, aromatisch   Mechelen/Antwerpen   € 5/33cl
Vin de Liège “Les Notes Blanches”   50%Muscaris/50%Solaris   Liège/Wallonië   € 15/75cl
*
Romige bisque van noordzeegarnaal met tomaat, een krokant boterbladerdeegkoekje en cognac
*
Gepocheerde zeetong op Normandische wijze met een wittewijnsaus en aardappelpuree
Petre Devos   donkerblond, vol, rijk   Audenaerde/Oost-Vlaanderen   € 6/33cl
Markus Altenburger   100%Chardonnay vom kalk   Burgenland/Oostenrijk   € 16/75cl
of
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of kastanjepuree
Moortgat Duvel Barrel Aged Batch #1   koper,bourbon vaten,rokerig   Puurs/Antwerpen   € 46/75cl
Apricus Hill “Single Vineyard”   100%Pinot Noir   Denmark/Australië   € 23/75cl
*
Gebakje “Victoria” van meesterpatissier en hofleverancier Herman Van Dender, een gebakje op basis van vanillemousse, cocos-amandelbiscuit, amandel-citroencrumble en een aardbeien-frambozencremeux afgewerkt met een rode vruchtencoulis
Brouwerij Lindemans Framboise   rood, fruitig   Vlezenbeek/Vlaams-Brabant   € 7/35,5cl
Château Pierre-Bise Rosé   75%Cabernet Franc/25%Cabernet Sauvignon   Loire/Frankrijk   € 15/75cl
*
Een “Van Dender”-praline en een cuberdon voor bij uw koffie of thee

Dit kerst-meeneemmenu kan u afhalen op kerstavond donderdag 24 december 2020 van 16u00 tot 18u00. Op kerstdag vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december 2020 telkens van 11h30 tot 16h00. De prijs van dit take out kerstmenu bedraagt € 62/pers. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.
Dit menu kan eveneens bij u thuis geleverd worden in Berchem, Borgerhout en Deurne aan € 4 per levering.
Zalig kerstfeest van gans het notenkrakerteam.

 

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!