Witte vollegrond asperges in Antwerpen eten
19/03/2019

Met Valentijn op restaurant in Antwerpen? Heerlijk genieten!

valentijn-restaurant-antwerpen

Valentijn is dé dag waarop tortelduifjes elkaar eens extra in de watten leggen. Omdat wij bij restaurant De Notenkraker echte (food)lovers zijn, organiseren wij daarom een heuse valentijnsweek. Tijdens deze week kunt u van donderdagavond 13/02/2020 tot en met maandag 17/02/2020 genieten van een passie- en liefdevol valentijnsmenu. Wedden dat het liefde op het eerste gezicht is?

Ons valentijnsmenu

We beginnen de avond met een heerlijk hapje: een open ravioli van noordzeegarnaal met burrata, z’n bisque en een gefruite Nobashi-garnaal

De culinaire verwennerij zet zich voort in een Vitello tonnato “Cupido”.

Als tussengerecht op Valentijn mag een huisgedraaide sorbet van roosjes met krokant perkamentpapier natuurlijk niet ontbreken.

Als hoofdgerecht serveren wij u sappig gebakken Nieuw-zeelandse filet pur van Agnus-rund “Rossini” met onze ganzenleverterrine, gebakken Brussels lof, een wintertruffelsausje en fijne frietjes

We ronden af met American pancakes “Suzette” met een bolletje huisgedraaid vanilleroomijs.

Per gerecht kunt u kiezen voor een passend glas wijn, bier of alcoholvrij alternatief.

Valentijn  op restaurant in Antwerpen vieren

Ziet u zich al genieten van dit uitzonderlijk valentijnsmenu? Reserveer dan snel uw tafeltje voor Valentijnsdag of voor alle andere openingsdagen van donderdag 13/02/2020 t.e.m. maandag 17/02/2020. We serveren trouwens dit valentijnsmenu in een extra romantisch sfeertje op valentijnsavond. Een reden te meer om uw valentijn bij ons te vieren!