Witte vollegrond asperges in Antwerpen eten
19/03/2019

Met Valentijn op restaurant in Antwerpen? Ontdek ons heerlijk menu!

valentijn-restaurant-antwerpen

Valentijn is dé dag waarop tortelduifjes elkaar eens extra in de watten leggen. Omdat wij bij restaurant De Notenkraker echte (food)lovers zijn, organiseren wij daarom een heuse valentijnsweek. Tijdens deze week kunt u van donderdagavond 14/02 tot en met maandag 18/02/2019 genieten van een passie- en liefdevol valentijnsmenu. Wedden dat het liefde op het eerste gezicht is?

Ons valentijnsmenu

We beginnen de avond met een heerlijk hapje: een huisbereid worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg en in huis doorgedraaid kippengehakt geparfumeerd met Thaise currypasta en maanzaad.

De culinaire verwennerij zet zich voort in een romantisch trio van noordzeegarnaal (capuccino, kroketje en een avocado-komkommerslaatje). Maar daar stopt het niet… Er volgt ook nog een gerechtje met structuren van knolselderij met op het vel gebakken pietermanfilet en een sausje op basis van citroentijm.

Als tussengerecht op Valentijn mag een huisgedraaide sorbet van roosjes natuurlijk niet ontbreken.

Als hoofdgerecht serveren wij u een gebakken filet pur van Nieuw-Zeelands Agnus-rund met een klassieke tomaat concassé, gefruite uiringen, een choronsaus en spicy U-frietjes.

We ronden af met Cupido: een gebakken ananas met karamel en rum afgewerkt met huisgedraaid curryroomijs.

Per gerecht kunt u kiezen voor een passend glas wijn, bier of alcoholvrij alternatief.

Valentijn  op restaurant in Antwerpen vieren

Ziet u zich al genieten van dit uitzonderlijk valentijnsmenu? Reserveer dan snel uw tafeltje voor Valentijnsdag of voor alle andere openingsdagen van vrijdag 15/02/2019 t.e.m. maandag 18/02/2019. We serveren trouwens dit valentijnsmenu in een extra romantisch sfeertje op valentijnsavond. Een reden te meer om uw valentijn bij ons te vieren!