Witte vollegrond asperges in Antwerpen eten
19/03/2019

Zeeuwse Mosselen in Antwerpen? Ontdek onze Suggesties!

zeeuwse-mosselen-antwerpen

Misschien is het u al opgevallen: de Zeeuwse mosselen zijn terug in het land! Bij restaurant De Notenkraker serveren wij de lekkerste mosselbereidingen in Antwerpen. Wilt u ze geparkeerd, gegratineerd of gezellig in een pot met een heerlijk sausje? Proef en geniet van onze topmosselen!

 

Pure voorgerechten

Donald, onze chef achter het fornuis, heeft 2 verschillende voorgerechten voor u klaar staan ter ere van deze Zeeuwse parels. U kunt kiezen uit

  • 18 geparkeerde Zeeuwse mosselen met oesterbrood en citroen
  • 18 gegratineerde Zeeuwse mosselen “à l’escargots” met lookboter en broodkruim, vanuit rauw toestand gegratineerd (TOP!)

 

Heerlijke hoofdgerechten

Ook voor de hoofdgerechten heeft Donald aan de mosselliefhebbers gedacht! Alle bereidingen worden telkens geserveerd met lekkere verse frietjes: ideaal voor ten volle te genieten van de mosselsaus.

  • Zeeuwse mosselen natuur (1,2kg) met een “Wostyn”-mosterdsausje
  • Zeeuwse mosselen bereiding naar keuze, witte wijn, look, enz.
  • Zeeuwse mosselen van de chef met curryroom, groentjes en noordzeegarnaaltjes

 

Zeeuwse mosselen in Antwerpen

U leest het goed: voor heerlijke Zeeuwse mosselen in Antwerpen moet u bij De Notenkraker zijn. Begint u te watertanden bij het denken aan onze mosselbereidingen? Reserveer dan snel uw tafel! Goesting in iets anders? Geen probleem: De Notenkraker heeft een uitgebreide menukaart voor u klaarstaan. Smakelijk!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Restaurant De Notenkraker (@de_notenkraker) op