Honger gekregen?
PAAS “TAKE OUT” MENU “2021”
€ 54
DIT PAAS “TAKE OUT” MENU DIENT TEN LAATSTE BESTELD TE WORDEN OP VRIJDAG 2 APRIL 2021 VOOR 18H00
03/236.07.80
Als hapje een rollade van wit brood, tuinkruidenboter en in huis gerookte Schotse zalm
Cantillon Gueuze 100% Lambic Bio Brussel € 6/37,5cl
Domaine du Chant d’Eole Blanc de Blanc 98%Chardonnay/2%Pinot Blanc Bergen/Wallonië € 28/75cl
*
Romige vollegrond aspergesoep met stukjes en een drijvend toastje met kwartelei
*
Gebakken Franse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met prei, een wit wijnsausje en parmezaan
De Dolle Brouwers Dulle Teef blond, trippel Esen/Diksmuide € 6/33cl
Gizella Pince “Estate Blend” 65%Furmint/35%Harslevelu Tokaj/Hongarije € 16/75cl
*
Op het vel gebakken zeebaarsfilet met witte vollegrond asperges AA, noordzeegarnaal, een peterseliesausje en aardappelpuree
Petre Devos donkerblond, vol, rijk Audenaerde/Oost-Vlaanderen € 6/33cl
Weszeli “Felix” 100%Grüner Veltliner Niederosterreich/Oostenrijk € 16/75cl
of
Sappig gebraden Frans haantje met dragon, geglaceerde witte vollegrond asperges AA en gebakken dragon-aardappeltjes
Moortgat Duvel Barrel Aged Batch #1 koper,bourbon vaten,rokerig Puurs/Antwerpen € 46/75cl
Alpha Estate “Axia” 50%Xinomavro/50%Syrah Amindeon/Griekenland € 18/75cl
*
Huisbereide bavarois met Bourbon-vanille, huisbereide advocaat, slagroom en bresilienne-nootjes
Dom. Franz-Jozef Eifel top/bio/halfzoet 100%Riesling Feinherb Moezel/Duitsland € 18/37,5cl
€ 54
DIT PAAS “TAKE OUT” MENU DIENT TEN LAATSTE BESTELD TE WORDEN OP VRIJDAG 2 APRIL 2021 VOOR 18H00
HET KAN CORONAPROEF (DRAAG UW MONDMASKER EN ONTSMET UW HANDEN) AFGEHAALD WORDEN IN ONS RESTAURANT OP ZATERDAG 3 APRIL, ZONDAG 4 APRIL (PASEN) EN PAASMAANDAG 5 APRIL 2021 TUSSEN 17H00 EN 18H00
ONS PAAS “TAKE OUT” MENU WORDT VOORZIEN VAN EEN HANDIGE HANDLEIDING
DIT PAASMENU KAN EVENEENS BIJ U THUIS GELEVERD WORDEN IN BERCHEM, BORGERHOUT EN DEURNE AAN € 4 PER LEVERING
RESERVEER TIJDIG VIA ONZE WEBSTEK OF TELEFONISCH OP
03/236.07.80