TAKE OUT GERECHTEN EINDEJAARSPERIODE “2023/2024”

HAPJES

*Worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met kalkoengehakt geparfumeerd met Thaise groene curry (Kerst)       per stuk / € 3

*Worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met kalfsgehakt en Parijse champignons (Oud&Nieuw)      per stuk / € 3

SOEPEN

*Tomatensoep met Italiaanse mascarpone, basilicum en balletjes (3 à 4 pers.) (Kerst)       per liter/€ 14

*Romige broccolisoep met gerookte Noorse zalmsnippers (Oud&Nieuw) per liter/€ 14

*Romige bisque van Noordzeegarnaal en Canadese kreeft met tomaat en cognac begeleid door een krokant boterbladerdeegkoekje      per liter + 4 koekjes / € 24

VOORGERECHTEN

*Onze ganzenleverterrine natuur in blok gevacumeerd      per 100 g/€ 28

*Huisbereide terrine van ganzenlever met ham van everzwijn en speculoos begeleid door een walnoten-rozijnentoast      € 28

*Gebakken reuze scampistaartjes met een groentenbrunoise, een kreeftensaus opgepimpt met cognac, look en Iraanse saffraan (4 stuks)    € 24

VIS- & SCHAALDIEREN-GERECHTEN

*Gepocheerde zeetong op Normandische wijze met zeevruchten, Parijse champignons, een witte wijnsaus en aardappelpuree      € 38

*Gepocheerde tarbotfilet met spinazie, een witte wijnsaus, gegratineerd met Grana Padano-kaas en aardappelpuree      € 34

*Gebakken tijgergamba’s met een groentenbrunoise, een kreeftensaus opgepimpt met cognac, look en Iraanse saffraan en aardappelpuree (3 stuks)       € 32

GEVOGELTE- & VLEES-GERECHTEN

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet geserveerd met gebakken Parijse champignons, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree      € 24

*Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met groene boontjes en tomaat, een Provençaalse mosterdsaus en gegratineerde aardappeltjes      € 36

WILDGERECHTEN

*Huisbereide wangetjes van everzwijn op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en knolselderkroketjes of aardappelpuree      € 28

*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree      € 36

*Rosé gebakken Australische hertenfilet met een drieluik van wintergroentjes, een veenbessensausje en knolselderkroketjes of aardappelpuree      € 36

Let Op : Reserveer uw take-out gerechten en/of menu’s zo snel mogelijk. We sluiten immers onze bestellingen af na het bereiken van onze maximale capaciteit, dus vlug bestellen is de boodschap.
Telefonisch via 03/236.07.80 of via het contactformulier op onze website www.restaurant-de-notenkraker.be.  Gelieve steeds te uw keuze vis/vlees te vermelden alsook uw keuze knolselderkroketjes (friteuse vereist) of aardappelpuree.
Gelieve steeds te uw keuze vis/vlees te vermelden alsook uw keuze knolselderkroketjes (friteuse vereist) of aardappelpuree.
Deze take out gerechten kan u afhalen op zondag 24 december 2023 tussen 11h00 en 15h30, op maandag 25 december 2023 tussen 11h30 en 13h00 en op zondag 31 december 2023 tussen 11h00 en 15h30.
Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!