TAKE OUT GERECHTEN

VOORGERECHTEN

*Broccolisoep met gerookte zalmsnippers ( 3 à 4 pers. )     per liter/€ 8

*Romige bisque van noordzeegarnaal met tomaat en cognac begeleid door een krokant boterbladerdeegkoekje (4 koekjes)      per liter/€ 18

*Huisbereide kaaskroketjes (3 stuks) op basis van Emmental, Grana Padano en Cheddarkaas met gefruite peterselie en citroen     € 10

*Huisbereide garnaalkroketjes (3 stuks) met gefruite peterselie, citroen     € 12

*Onze ganzenleverterrine natuur in blok gevacumeerd     per 100 g/€ 18

*Gekonfijte Jonagold-appel, rucola met rozijnen en pijnboompitten en 2 rozijnen-walnotentoasten als garnituur bij onze ganzenleverterrine     € 6

*Huisbereide ganzenleverterrine met “Medjoul” dadel en marsepein afgewerkt met een chutney van Jonagold-appel, Sultana rozijnen en calvados vergezeld door een walnoten-rozijnentoast     € 22

*Huisgerookte Schotse “Red Label” zalm met citroen, ui, peterselie, mierikswortelroom en toast     per 150 g/€ 18

*Gebakken scampistaartjes “à la bouillabaise” met een duxelle van Parijse champignons en een schaaldierensausje met Iraanse saffraan, look en cognac (5 stuks)     € 16

HOOFDGERECHTEN

*Gepocheerde zeetong op Normandische wijze met zeevruchten, een wittewijn saus en aardappelpuree     € 36

*Gepocheerde grietbotfilet met spinazie, wittewijnsaus, “Avruga”-kaviaar en aardappelpuree     € 32

*Huisbereide wangetjes van everzwijn op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en knolselderkroketjes of kastanjepuree     € 18

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet geserveerd met gebakken Parijse champignons, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of kastanjepuree     € 20

*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof, een fine champagne- of poivrade-sausje en knolselderkroketjes of kastanjepuree     € 30

*Sappig gebraden fazantenhaan met een driekleurig compotje, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes of kastanjepuree     € 30

*Rosé gebakken Australische hertenfilet met gebakken witloof, savooikool met spekjes, spruitjes, een veenbessensausje en knolselderkroketjes of kastanjepuree     € 30

DESSERTEN “VAN DENDER”

*Van Dender “Dailly” met sinaasappelroom     € 8

*Van Dender “Victoria” met rode vruchtencoulis     € 8

*Van Dender “Framboise” met rode vruchtencoulis     € 8

PRALINES “VAN DENDER”

*Assortiment 16 stuks     € 17

*Assortiment 32 stuks     € 33

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!