TAKE OUT GERECHTEN EINDEJAARSPERIODE
“2024/2025”

HAPJES

*Rollade van wit brood met tuinkruidenboter en gerookte Noorse zalm     per stuk / € 3

*Worstenbroodje op basis van roomboterbladerdeeg gevuld met lamsgehakt op provençaalse wijze     per stuk / € 3

SOEPEN

*Tomatensoep met Italiaanse mascarpone, basilicum en balletjes (3 à 4 pers.)      per liter/€ 14

*Romige bisque van Noordzeegarnaal en Canadese kreeft met tomaat en cognac begeleid door een krokant roomboterbladerdeegkoekje     per liter + 4 koekjes/€ 24

VOORGERECHTEN

*Onze ganzenleverterrine natuur in blok gevacumeerd     per 100 g/€ 28

*Gebakken reuze scampistaarten met een fijne groentenbrunoise, noordzeegarnaal, een kreeftensaus opgepimpt met cognac, look en Iraanse saffraandraadjes (4 stuks)      € 20

VIS- & SCHAALDIEREN-GERECHTEN

*Gebakken Noorse zalmsuprême op provençaalse wijze, een Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree     € 30

*Gepocheerde grietbotfilet met spinazie, een witte wijnsaus, parmezaan en aardappelpuree     € 36

*Gebakken reuze tijgergamba’s met een groentenbrunoise, een kreeftensaus opgepimpt met cognac, look en Iraanse saffraan en aardappelpuree (3 stuks)      € 32

GEVOGELTE- & VLEES-GERECHTEN

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet geserveerd met gebakken Parijse champignons, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree     € 26

*Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met groene boontjes en tomaat, een provençaalse mosterdsaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree     € 40

WILDGERECHTEN

*Huisbereide wangetjes van everzwijn op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en knolselderkroketjes of aardappelpuree     € 28

*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree     € 38

*Rosé gebakken Hongaarse hertenfilet met een drieluik van wintergroentjes, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes of aardappelpuree     € 40

DESSERTEN

*Dessertschaaltje met pana cotta van origine chocolade, een hazelnootcrèmeux, een ganache van Dulcey chocolade en een quenelle van exotisch fruit     € 8

*Dessertschaaltje met een origine chocoldemousse, een crème van rode vruchten en cassis,een chocolade brownie en een crèmeux van pistache     € 8

Let Op : Reserveer uw take-out gerechten en/of menu’s zo snel mogelijk.
We sluiten immers onze bestellingen af na het bereiken van onze maximale capaciteit, dus vlug bestellen is de boodschap.
Telefonisch via 03/236.07.80 of via het contactformulier op onze website
www.restaurant-de-notenkraker.be.

Gelieve steeds uw keuze aardappelpuree of knolselderkroketjes te vermelden.
(friteuse met proper vet of olie vereist, een airfryer voldoet niet).

Deze take out gerechten kan u afhalen op dinsdag 24 december 2024 tussen 11h00 en 15h00 en op dinsdag 31 december 2024 tussen 11h00 en 15h00.

Alle wijnen vermeld op onze meeneemmenu’s kunnen per fles besteld worden.
Heeft u speciale wijn- of bierwensen? Vraag info en we helpen u graag met de juiste keuze.
Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!