TAKE OUT GERECHTEN
VOORGERECHTEN
*Broccolisoep met gerookte zalmsnippers ( 3 à 4 pers. ) per liter/€ 8
*Romige bisque van noordzeegarnaal met tomaat en cognac begeleid door een krokant boterbladerdeegkoekje (4 koekjes) per liter/€ 18
*Huisbereide kaaskroketjes (3 stuks) op basis van Emmental, Grana Padano en Cheddarkaas met gefruite peterselie en citroen € 10
*Huisbereide garnaalkroketjes (3 stuks) met gefruite peterselie, citroen € 12
*Onze ganzenleverterrine natuur in blok gevacumeerd per 100 g/€ 18
*Gekonfijte Jonagold-appel, rucola met rozijnen en pijnboompitten en 2 rozijnen-walnotentoasten als garnituur bij onze ganzenleverterrine € 6
*Huisbereide ganzenleverterrine met “Medjoul” dadel en marsepein afgewerkt met een chutney van Jonagold-appel, Sultana rozijnen en calvados vergezeld door een walnoten-rozijnentoast € 22
*Huisgerookte Schotse “Red Label” zalm met citroen, ui, peterselie, mierikswortelroom en toast per 150 g/€ 18
*Gebakken scampistaartjes “à la bouillabaise” met een duxelle van Parijse champignons en een schaaldierensausje met Iraanse saffraan, look en cognac (5 stuks) € 16
HOOFDGERECHTEN
*Gepocheerde zeetong op Normandische wijze met zeevruchten, een wittewijn saus en aardappelpuree € 36
*Gepocheerde grietbotfilet met spinazie, wittewijnsaus, “Avruga”-kaviaar en aardappelpuree € 32
*Huisbereide wangetjes van everzwijn op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en knolselderkroketjes of kastanjepuree € 18
*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet geserveerd met gebakken Parijse champignons, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of kastanjepuree € 20
*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof, een fine champagne- of poivrade-sausje en knolselderkroketjes of kastanjepuree € 30
*Sappig gebraden fazantenhaan met een driekleurig compotje, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes of kastanjepuree € 30
*Rosé gebakken Australische hertenfilet met gebakken witloof, savooikool met spekjes, spruitjes, een veenbessensausje en knolselderkroketjes of kastanjepuree € 30
DESSERTEN “VAN DENDER”
*Van Dender “Dailly” met sinaasappelroom € 8
*Van Dender “Victoria” met rode vruchtencoulis € 8
*Van Dender “Framboise” met rode vruchtencoulis € 8
PRALINES “VAN DENDER”
*Assortiment 16 stuks € 17
*Assortiment 32 stuks € 33
Honger gekregen?
Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!