HAPJES

*Worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met kippengehakt geparfumeerd met Thaise groene curry        per stuk / € 3

*Worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met kalfsgehakt en paddestoel        per stuk / € 3

SOEPEN

*Tomatensoep met Italiaanse mascarpone, basilicum en balletjes (3 à 4 pers.)          per liter/€ 12

*Romige pastinaaksoep op grootmoeders wijze        per liter/€ 12

*Romige bisque van Noordzeegarnaal en Canadese kreeft met tomaat en cognac begeleid door een krokant boterbladerdeegkoekje        per liter + 4 koekjes / € 20

VOORGERECHTEN

*Onze ganzenleverterrine natuur in blok gevacumeerd        per 100 g/€ 20

*Gekonfijte “Jonagold”appel en 2 rozijnen-walnotentoasten als garnituur bij onze ganzenleverterrine        € 6

*Huisbereide ganzenleverterrine met “Medjoul”-dadel, marsepein en 2 walnoten-rozijnentoasten        € 23

*Taartje van gerookte Noorse zalm gevuld met z’n tartaar en noordzeegarnaal afgewerkt met een krokant kletskopje, rucola-sla en  een tuinkruidenroom met “Avruga”kaviaar        € 22

*Gebakken reuze scampistaartjes met spinazie, wittewijnsaus en parmezaan (4 stuks)         € 20

*Quiche met everzwijn, bospaddestoel façon fine champagne        € 20

VIS- & SCHAALDIEREN-GERECHTEN

*Gebakken wilde Schotse “Red Label” zalmsuprême met een peterseliepanade, spinazie, een Italiaans kruidensausje  en aardappelpuree        € 30

*Gepocheerde Deense kabeljauw op Normandische wijze met zeevruchten, een wittewijnsaus en aardappelpuree        € 36

*Gebakken tijgergamba’s met een brunoise van kleurrijke groentjes, een Iraanse saffraansausje en gebakken rijst op Chinese wijze        € 32

GEVOGELTE- & VLEES-GERECHTEN

*Sappig gebakken Gelderse hoenfilet geserveerd met gebakken Parijse champignons, een fine champagnesaus en  knolselderkroketjes of aardappelpuree        € 20

*Rosé gebakken Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes met groene boontjes, gebakken witloof, een graanmosterd-rozemarijnsausje en knolselderkroketjes of aardappelpuree        € 32

WILDGERECHTEN

*Huisbereide wangetjes van everzwijn op grootmoeders wijze met gebakken Brussels lof en knolselderkroketjes of aardappelpuree        € 24

*Sappig gebraden fazantenhaan “Brabançonne” met gestoofd witloof, een fine champagnesaus en knolselderkroketjes of aardappelpuree        € 34

*Een driekleurig compotje        € 7

*Rosé gebakken Australische hertenfilet met een drieluik van wintergroentjes, een veenbessensausje en knolselderkroketjes of aardappelpuree        € 36

DESSERTEN

*Warme gratin met vruchten, sabayon en crumble        € 7

*Onze snickers        € 7

Onze volledige lijst met take out wijnen, bieren en andere dranken vindt u terug op onze website www.restaurant-de-notenkraker.be onder de rubriek traiteur.

Let op
: Reserveer uw take out gerechten en/of menu’s zo snel mogelijk. We sluiten immers onze bestellingen af na het bereiken van onze maximale capaciteit, dus vlug bestellen is de boodschap. Telefonisch via 03/236.07.80, via e-mail : restaurantdenotenkraker@gmail.com.

Deze take out gerechten kan u afhalen op

– zaterdag 24 december 2022 tussen 14u en 18u
– zaterdag 31 december 2022 tussen 14u en 18u
– zondag 1 januari 2023 tussen 11u en 13u

Wij zorgen voor een duidelijke handleiding.

Deze take out gerechten kunnen eveneens bij u thuis geleverd worden in Berchem, Borgerhout en Deurne aan € 10 per levering.

Door het succes van onze take out verliep de afhaling vorig jaar soms stroef met lange wachtrijen als gevolg.  We doen er nu alles aan om dit vlotter te laten verlopen.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Plaats dan snel uw bestelling en geniet van onze heerlijke gerechten. Tot snel!