Om feestelijk op te warmen, een aaneenschakeling van hartverwarmende klassieke mondvermaakjes
*
Carpaccio van Australisch hert op een mousseline van pastinaak, klassiek afgewerkt met onze ganzenleverterrine en kleurrijke crèmes van wintergroenten
*
Boterbladerdeeggebak met Schotse “Red Label” zalm, Deense kabeljauw en jonge spinazie afgewerkt met een champagnesausje verrijkt met “Avruga”-kaviaar
*
A la minute gedraaide spoom van en overgoten met Portugese rosé espumante “3B” van Filipa Pato
*
Sappig gebraden fazantenhaan “2020” met gebakken Brussels lof, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Noisette” van meesterpatissier Herman Van Dender op basis van chocolade en hazelnoot en botercaramel afgewerkt met een gezouten botercaramel
*
De laatste creaties verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender
*
Een glas huischampagne “Pierson-Cuvelier” Grand Cru Brut om samen te klinken op een gezond en heilzaam “2020”
Dit uitzonderlijk Oudejaarsavondmenu wordt geserveerd aan de prijs van € 80/pers. Wijzigingen zijn mogelijk, mits vooraf besproken. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl) of enkele geselecteerde wijnen, bieren en niet-alcoholische dranken. Dit menu wordt geserveerd op Oudejaarsavond 31 december 2019. Deuren open om 18u30 en aanvang van het menu om 19u00 stipt.