OUDEJAARSAVONDMENU
“2023/2024”
Als hapje een worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met kalfsgehakt opgepimpt met wintertruffel en eendenlever
|Jacky Blot “La Taille aux Loup” Triple Zéro Montlouis/Frankrijk 100% Chenin Blanc
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met ham van everzwijn en speculoos begeleid door een walnoten-rozijnentoast
Franz-Jozef Eifel “Goldstückchen” 2013 100% Riesling Spätlese Moezel/Duitsland
*
Gebakken tarbotfilet met pastinaakmousseline, een champagnesaus en “Avruga”-kaviaar
Fita Preta “Antonio Maçanita” 2021 white fieldblend Alentejano/Portugal
*
Spoom van en overgoten met “Vin de Liège” Meuzenne batch 3 een schuimwijn op basis van bier en wijn uit Luik
Rosé gebakken Hongaarse hertenfilet met een fine champagnesaus, een winters groentenbouquet en knolselderkroketjes
Alpha Estate “Turtels” 2019 Amyndeon/Griekenland 100% Syrah
*
“A la minute” gedraaid roomijs van Bourbon vanillestokken met warme Amarena-krieken en crème chantilly
Brouwerij Lindemans zoete krieken lambic “Cuvée René”
*
Een Nespresso koffie of een thee uit ons ruim assortiment
*
Een flûte Champagne Grand Crû rosé “Pierson-Cuvelier”, 100% Pinot Noir uit Louvois om samen te klinken op een gezond en gelukkig 2024!
Dit Oudejaarsavondmenu wordt geserveerd in ons restaurant op oudejaarsavond 31 december 2023.
Deuren open om 18h30 en we starten stipt om 19h00 aan een onvergetelijke avond.
Het volledige oudejaarsavondmenu met wijnen, waters en koffie of thee serveren wij voor de prijs van € 150 per persoon.
Dit oudejaarsavondmenu kan eveneens geserveerd worden met alcoholvrije dranken.