OUDEJAARSAVONDMENU
“2024/2025”
Als hapje een mousseline van Bintje-aardappel met karnemelk en peterselie, handgepelde noordzeegarnaal en hun sausje
Domaine Pierson-Cuvelier “Tradition” N.V. Pinot Noir/Chardonnay Champagne/Frankrijk
*
Onze huisbereide terrine van ganzenlever met een walnoten-rozijnentoast, gebakken eendenlever met gekonfijte Jonagold-appel en een portsausje en huisgerookte eendenborst met een winters slaatje van schorseneer en veenbes
Javier Sanz “Semidulce” 2023 100% Verdejo Rueda/Spanje
*
Gebakken grietbotfilet met gekonfijte cevenne-ui, een knolseldermousseline en fluweelzachte rode wijnsaus
Domaine Cordier père et fils “Aux Bois d’Allier” 2019 100% Chardonnay Mâcon/Frankrijk
*
Spoom van en overgoten met Rodenbach “Caractère Rouge” limited edition eik gerijpt
*
Rosé gebakken Hongaarse hertenfilet met een fine champagnesaus, een winters groentenbouquet en knolselderkroketjes
Fita Preta “Nao & Tao” Antonio Maçanita signature series 2021 100% Trincadeira Alentejano/Portugal
*
“A la minute” gedraaid roomijs van Bourbon vanillestokken met warme “Callebaut”-chocoladesaus en crème chantilly
Domaine Beau Mistral “Grenat Emotion” 2015 100% Grenache Rasteau/Frankrijk
*
Een Nespresso koffie of een thee uit ons ruim assortiment met versnaperingen
*
Een flute Champagne Grand Crû “Pierson-Cuvelier”, Chardonnay/Pinot Noir uit Louvois om samen te klinken op een gezond en gelukkig 2025!
Dit Oudejaarsavondmenu wordt geserveerd in ons restaurant op oudejaarsavond dinsdag 31 december 2024.
Het voorgerecht ganzenlever kan vervangen worden.
Deuren open om 18h30 en we starten stipt om 19h00 aan een onvergetelijke oudejaarsavond.
Het volledige oudejaarsavondmenu met wijnen, waters en koffie of thee serveren wij voor de prijs van € 175 per persoon.
Dit oudejaarsavondmenu kan eveneens geserveerd worden met alcoholvrije dranken.
KERSTAVOND EN OUDEJAARSAVOND IN RESTAURANT ENKEL TELEFONISCH TE RESERVEREN OP NUMMER 03/236 07 80