Om feestelijk op te warmen, een aaneenschakeling van hartverwarmende klassieke mondvermaakjes
*
Carpaccio van Australisch hert op een mousseline van pastinaak, klassiek afgewerkt met onze ganzenleverterrine en kleurrijke crèmes van wintergroenten
*
Boterbladerdeeggebak met Schotse “Red Label” zalm, Deense kabeljauw en jonge spinazie afgewerkt met een champagnesausje verrijkt met “Avruga”-kaviaar
*
A la minute gedraaide spoom van en overgoten met Portugese rosé espumante “3B” van Filipa Pato
*
Sappig gebraden fazantenhaan “2020” met gebakken Brussels lof, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Noisette” van meesterpatissier Herman Van Dender op basis van chocolade en hazelnoot en botercaramel afgewerkt met een gezouten botercaramel
*
De laatste creaties verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender
*
Een glas huischampagne “Pierson-Cuvelier” Grand Cru Brut om samen te klinken op een gezond en heilzaam “2020”

Dit uitzonderlijk Oudejaarsavondmenu wordt geserveerd aan de prijs van € 80/pers. Wijzigingen zijn mogelijk, mits vooraf besproken. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl) of enkele geselecteerde wijnen, bieren en niet-alcoholische dranken. Dit menu wordt geserveerd op Oudejaarsavond 31 december 2019. Deuren open om 18u30 en aanvang van het menu om 19u00 stipt.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!