Als starter een drieluik van exquise hapjes
(ganzenleverterrine met aceto balsamico van Massimo Bottura en briochetoast, geglaceerde Gillardeau-oester met jonge spinazie en “Avruga”-kaviaar, tartaar van Australisch hert met wintertruffel)
*
Stilleven van Canadese kreeft met citrus, komkommer en granny smith appel afgewerkt met een krachtige kreeftenjus met dragon
*
Gegratineerde Franse st.-jacobsvruchten met schorseneer, kwartelei, parmezaan en artisanaal gerookte rivierpaling afgewerkt met een aardappelsoepje geparfumeerd met wintertruffel
*
A la minute gedraaide spoom van en overgoten met Portugese rosé espumante “3B” van Filipa Pato
*
Rosé gebakken Australische hertenfilet “harlekijn” met een sausenduet, een driekleurig compotje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Piemonte” van meesterpatissier Herman Van Dender op basis van chocolade en hazelnoot afgewerkt met een crème van hazelnoot en Frangelico
*
De laatste creaties verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender
*
Een glas huischampagne “Pierson-Cuvelier” Grand Cru Brut om samen te klinken op een gezond en heilzaam “2019”

 

Dit uitzonderlijk Oudejaarsavondmenu wordt geserveerd aan de prijs van € 80/pers. Wijzigingen zijn mogelijk, mits vooraf besproken. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl), een aangepast bier aan € 6 of een alcoholvrij alternatief aan € 6.
Dit menu wordt geserveerd op Oudejaarsavond 31 december 2018. Deuren open om 18u30 en aanvang van het menu om 19u00 stipt.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!