Als hapje een mousse van fazant met veenbesjes en pistache
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met “Medjoul”-dadel en marsepein met een appelconfituur met calvados en een rozijnenbun
*
Romige bisque van noordzeegarnaal met z’n ravioli, tomaat, een krokant boterbladerdeegkoekje en geflambeerd met cognac
*
Gepocheerde grietbotfilet met gestoofd Brussels lof, parmezaan, een wit wijnsausje en aardappelpuree
OF
Rosé gebakken hazenfilet “harlekijn” met een sausenduet, een driekleurig compotje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Piemonte” van meesterpatissier Herman Van Dender op basis van chocolade en hazelnoot afgewerkt met een crème van hazelnoot en Frangelico
*
Verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender

 

Dit Nieuwjaarsmenu wordt geserveerd in ons wijnrestaurant op maandag 1 januari 2018 vanaf 12u00 en vanaf 18u00. Er kan deze dag eveneens aan een beperkte menukaart gegeten worden! Wijzigingen aan dit menu, door allergieën, diëten, of andere, kunnen steeds na onderling overleg.
De prijs van dit volledige Nieuwjaarsmenu bedraagt € 60/pers. De prijs van dit menu zonder tussengerecht (bisque) bedraagt € 50/pers. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl), een aangepast bier aan € 6 of een alcoholvrij alternatief aan € 6.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!