Als hapje een huisbereide terrine van haarwild met een confituur van oogstappeltjes uit de boomgaard van boer Jules
*
Huisbereide terrine van artisanaal gerookte rivierpaling, gerookte Schotse zalm en bieslook afgewerkt met een bieslookroom verrijkt met “Avruga”-kaviaar en geserveerd met brioche-toastjes
*
Romig pastinaaksoepje met een vleugje wintertruffel afgewerkt op grootmoeders wijze met spekjes, sjalot, Parijse champignons en krokante korstjes
*
Gebakken Deense kabeljauwsuprême met een peterseliepanade, een mousseline van butternut-pompoen en een Tierenteyn-mosterdsausje
OF
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd brussels lof, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Noisette” van meesterpatissier Herman Van Dender op basis van chocolade en hazelnoot en botercaramel afgewerkt met een gezouten botercaramel
*
Verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender

Dit Nieuwjaarsmenu wordt geserveerd in ons wijnrestaurant op woensdag 1 januari 2020 vanaf 12u00 en vanaf 18u00. Er kan deze dag eveneens aan een beperkte menukaart gegeten worden! Wijzigingen aan dit menu, door allergieën, diëten, of andere, kunnen steeds na onderling overleg.

De prijs van dit volledige Nieuwjaarsmenu bedraagt € 62/pers. De prijs van dit menu zonder tussengerecht (pastinaaksoep) bedraagt € 56/pers. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl), een aangepast bier aan € 6 of een alcoholvrij alternatief aan € 6.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!