Als hapje een huisbereid worstenbroodje op basis van boterbladerdeeg gevuld met lamsgehakt op provencaalse wijze
*
Carpaccio van Australische hert op een knolseldermousseline, klassiek afgewerkt met ganzenleverkrullen
*
Gebakken “wild-catch” scampistaartjes met tomaat, sjalot, peterselie en een zacht schaaldierensausje op basis van noordzeegarnaal
*
Gebakken Schotse zalmsuprême op een bedje van prei met een Italiaans kruidensausje, parmezaan en aardappelpuree
OF
Sappig gebraden fazantenhaan met gestoofd Brussels lof, een fine champagnesausje en kastanjekroketjes
*
Gebakje “feuille d’automne” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje op basis van kastanje, rood fruit en chocolade afgewerkt met een rode vruchtencoulis
*
De laatste creaties pralines van meesterchocolatier “Van Dender” uit Brussel

 

Dit Kerstmenu wordt geserveerd in ons wijnrestaurant op dinsdag 25 december 2018 vanaf 12u00 en vanaf 18u00. Er kan deze dag eveneens aan een beperkte menukaart gegeten worden! Wijzigingen aan dit menu, door allergieën, diëten, of andere, kunnen steeds na onderling overleg.
De prijs van dit volledige Kerstmenu bedraagt € 60/pers. De prijs van ons Kerstmenu zonder tussengerecht (scampi’s) bedraagt € 50/pers. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl), een aangepast bier aan € 6 of een alcoholvrij alternatief aan € 6.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!