Als hapje ons huisbereid kaaskroketje van Emmental-, Chester- en Parmezaan-kaas met gefruite peterselie
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel afgewerkt met een chutney van appel, Sultana rozijntjes en calvados begeleid door een rozijnen-walnotentoast
*
Bisque van noordzeegarnaal met gekonfijte tomaat, een krokant boterbladerdeegkoekje en geflambeerd met cognac
*
Gebakken grietbotfilet met banaan, sinaasappel, erwtjes, noordzeegarnaal, een licht currysausje en aardappelpuree
OF
Rosé gebakken Australische hertenfilet met een trio van wintergroentjes, een fine champagnesausje en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Passionata” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje op basis van passievrucht, hazelnoot en een citroencrumble afgewerkt met een passievruchtencoulis
*
De laatste creaties pralines van meesterchocolatier “Van Dender” uit Brussel

Dit Kerstmenu wordt geserveerd in ons wijnrestaurant op woensdag 25 december 2019 vanaf 12u00 en vanaf 18u00. Er kan deze dag eveneens aan een beperkte menukaart gegeten worden! Wijzigingen aan dit menu, door allergieën, diëten, of andere, kunnen steeds na onderling overleg.
De prijs van dit volledige Kerstmenu bedraagt € 62/pers. De prijs van ons Kerstmenu zonder tussengerecht (bisque) bedraagt € 56/pers. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl), een aangepast bier aan € 6 of een alcoholvrij alternatief aan € 6.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!