Om feestelijk op te warmen, een aaneenschakeling van hartverwarmende klassieke mondvermaakjes
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel afgewerkt met een chutney van appel, Sultana rozijntjes en calvados begeleid door een rozijnen-walnotentoast
*
Smeuïge aardappelmousseline met bieslook en karnemelk afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal, “Avruga”-kaviaar en een krachtig noordzeegarnalensausje
*
A la minute gedraaide sorbet van citroen overgoten met z’n jenever
*
Rosé gebakken Europese hertenfilet met groene wintergroentjes, een speculoossausje en kastanjekroketjes
*
Gebakje “Passionata” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje met passievrucht, hazelnoot en een amandel-citroencrumble afgewerkt met een passievruchtencoulis
*
De laatste creaties verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender

Dit uitzonderlijk Kerstavondmenu wordt geserveerd aan de prijs van € 75/pers. Wijzigingen zijn mogelijk, mits vooraf besproken. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl) of enkele geselecteerde wijnen, bieren en niet-alcoholische dranken. Dit menu wordt geserveerd op Kerstavond 24 december 2019. Deuren open om 18u30 en aanvang van het menu om 19u00 stipt.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!