Als starter een drieluik van hartige hapjes
(gebakken scampistaarje met banaan, sinaas en curry / worstenbroodje gevuld met lamsgehakt op provencaalse wijze / crème brulée van ganzenlever met een chutney van kweepeer en een rozijnen-walnoottoast)
*
Carpaccio van Australisch hert op een mousseline van pastinaak, klassiek afgewerkt met krullen van ganzenlever en knapperige wintergroentjes
*
Trio van Schotse “red label” zalm (TOP)
(in het huis zacht gerookt met mierikswortelroom en toast, klassieke “saumon cru” met jonge spinazie en mousselinesaus, gebakken op een linguini met wintertruffel)
*
A la minute gedraaide sorbet van passievrucht overgoten met z’n jenever
*
Sappig gebraden fazantenhaan op een mousseline van knolselderij afgewerkt met spekjes, paddenstoel, sjalot en broodkorstjes, fine champagnesaus en knolselderkroketjes
*
Gebakje “Feuille d’Automne” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje met kastanje, rood fruit en chocolade afgewerkt met een rode vruchtencoulis
*
De laatste creaties verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender

 

Dit uitzonderlijk Kerstavondmenu wordt geserveerd aan de prijs van € 75/pers. Wijzigingen zijn mogelijk, mits vooraf besproken. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl), een aangepast bier aan € 6 of een alcoholvrij alternatief aan € 6.
Dit menu wordt geserveerd op Kerstavond 24 december 2018. Deuren open om 18u30 en aanvang van het menu om 19u00 stipt.

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!