KERSTAVONDMENU
“2024”

Als hapje een mousseline van Bintje-aardappel met karnemelk en peterselie, handgepelde noordzeegarnaal en hun sausje

Domaine Pierson-Cuvelier “Tradition”   N.V.   Pinot Noir/Chardonnay   Champagne/Frankrijk

*
Onze huisbereide terrine van ganzenlever met een walnoten-rozijnentoast, gebakken eendenlever met gekonfijte Jonagold-appel en een portsausje en huisgerookte eendenborst met een winters slaatje van schorseneer en veenbes

Javier Sanz “Semidulce”   2023   100% Verdejo   Rueda/Spanje
*
Gebakken grietbotfilet met gekonfijte cevenne-ui, een knolseldermousseline en fluweelzachte rode wijnsaus

Weingut Rings “Kalk & Stein”   2021   100% Chardonnay   Pfalz/Duitsland
*
Spoom van en overgoten met Rodenbach “Caractère Rouge” limited edition eik gerijpt
*
Rosé gebakken Hongaarse hertenfilet met een fine champagnesaus, een winters groentenbouquet en knolselderkroketjes

L’As de château Haut-Grelot   2018 in magnum   Merlot/Malbec   Côtes de Blaye Bordeaux/Frankrijk
*
“A la minute” gedraaid roomijs van Bourbon vanillestokken met warme “Callebaut”-chocoladesaus en crème chantilly

Pierson-Cuvelier “Ratafia rouge”   N.V.   Louvois Champagne/Frankrijk
*
Een Nespresso koffie of een thee uit ons ruim assortiment met versnaperingen

Dit Kerstavondmenu wordt geserveerd in ons restaurant op Kerstavond dinsdag 24 december 2024.
Het voorgerecht ganzenlever kan vervangen worden.
Deuren open om 18h30 en we starten stipt om 19h00 aan een onvergetelijke kerstavond.
Het volledige kerstavondmenu met wijnen, waters en koffie of thee serveren wij voor de prijs van € 160 per persoon.
Dit kerstavondmenu kan eveneens geserveerd worden met alcoholvrije dranken.
KERSTAVOND EN OUDEJAARSAVOND IN RESTAURANT ENKEL TELEFONISCH TE RESERVEREN OP NUMMER 03/236 07 80

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!

KERSTAVOND EN OUDEJAARSAVOND IN RESTAURANT ENKEL TELEFONISCH TE RESERVEREN OP NUMMER 03/236 07 80