KERSTAVONDMENU
“2024”
Als hapje een mousseline van Bintje-aardappel met karnemelk en peterselie, handgepelde noordzeegarnaal en hun sausje
Domaine Pierson-Cuvelier “Tradition” N.V. Pinot Noir/Chardonnay Champagne/Frankrijk
*
Onze huisbereide terrine van ganzenlever met een walnoten-rozijnentoast, gebakken eendenlever met gekonfijte Jonagold-appel en een portsausje en huisgerookte eendenborst met een winters slaatje van schorseneer en veenbes
Javier Sanz “Semidulce” 2023 100% Verdejo Rueda/Spanje
*
Gebakken grietbotfilet met gekonfijte cevenne-ui, een knolseldermousseline en fluweelzachte rode wijnsaus
Weingut Rings “Kalk & Stein” 2021 100% Chardonnay Pfalz/Duitsland
*
Spoom van en overgoten met Rodenbach “Caractère Rouge” limited edition eik gerijpt
*
Rosé gebakken Hongaarse hertenfilet met een fine champagnesaus, een winters groentenbouquet en knolselderkroketjes
L’As de château Haut-Grelot 2018 in magnum Merlot/Malbec Côtes de Blaye Bordeaux/Frankrijk
*
“A la minute” gedraaid roomijs van Bourbon vanillestokken met warme “Callebaut”-chocoladesaus en crème chantilly
Pierson-Cuvelier “Ratafia rouge” N.V. Louvois Champagne/Frankrijk
*
Een Nespresso koffie of een thee uit ons ruim assortiment met versnaperingen
Dit Kerstavondmenu wordt geserveerd in ons restaurant op Kerstavond dinsdag 24 december 2024.
Het voorgerecht ganzenlever kan vervangen worden.
Deuren open om 18h30 en we starten stipt om 19h00 aan een onvergetelijke kerstavond.
Het volledige kerstavondmenu met wijnen, waters en koffie of thee serveren wij voor de prijs van € 160 per persoon.
Dit kerstavondmenu kan eveneens geserveerd worden met alcoholvrije dranken.
KERSTAVOND EN OUDEJAARSAVOND IN RESTAURANT ENKEL TELEFONISCH TE RESERVEREN OP NUMMER 03/236 07 80