Om feestelijk op te warmen, een aaneenschakeling van hartverwarmende klassieke mondvermaakjes
*
Huisbereide terrine van ganzenlever met gekonfijte Jonagold-appel afgewerkt met een chutney van appel, Sultana rozijntjes en calvados begeleid door een rozijnen-walnotentoast
*
Smeuïge aardappelmousseline met bieslook en karnemelk afgewerkt met handgepelde noordzeegarnaal, “Avruga”-kaviaar en een krachtig noordzeegarnalensausje
*
A la minute gedraaide sorbet van citroen overgoten met z’n jenever
*
Rosé gebakken Europese hertenfilet met groene wintergroentjes, een speculoossausje en kastanjekroketjes
*
Gebakje “Passionata” van meesterpatissier Herman Van Dender, een gebakje met passievrucht, hazelnoot en een amandel-citroencrumble afgewerkt met een passievruchtencoulis
*
De laatste creaties verse pralines van meesterchocolatier Herman Van Dender
Dit uitzonderlijk Kerstavondmenu wordt geserveerd aan de prijs van € 75/pers. Wijzigingen zijn mogelijk, mits vooraf besproken. Bij elk gerecht kan u opteren voor een glas aangepaste wijn aan € 7 (18,75 cl) of enkele geselecteerde wijnen, bieren en niet-alcoholische dranken. Dit menu wordt geserveerd op Kerstavond 24 december 2019. Deuren open om 18u30 en aanvang van het menu om 19u00 stipt.