Honger gekregen?

PAAS “TAKE OUT” MENU “2021”

€ 54

DIT PAAS “TAKE OUT” MENU DIENT TEN LAATSTE BESTELD TE WORDEN OP VRIJDAG 2 APRIL 2021 VOOR 18H00
03/236.07.80

Als hapje een rollade van wit brood, tuinkruidenboter en in huis gerookte Schotse zalm
Cantillon   Gueuze 100% Lambic Bio   Brussel   € 6/37,5cl
Domaine du Chant d’Eole   Blanc de Blanc   98%Chardonnay/2%Pinot Blanc   Bergen/Wallonië   € 28/75cl
*
Romige vollegrond aspergesoep met stukjes en een drijvend toastje met kwartelei
*
Gebakken Franse st.-jacobsvruchten uit Dieppe met prei, een wit wijnsausje en parmezaan
De Dolle Brouwers   Dulle Teef   blond, trippel   Esen/Diksmuide   € 6/33cl
Gizella Pince “Estate Blend”   65%Furmint/35%Harslevelu   Tokaj/Hongarije   € 16/75cl
*

Op het vel gebakken zeebaarsfilet met witte vollegrond asperges AA, noordzeegarnaal, een peterseliesausje en aardappelpuree
Petre Devos   donkerblond, vol, rijk   Audenaerde/Oost-Vlaanderen   € 6/33cl
Weszeli “Felix”   100%Grüner Veltliner   Niederosterreich/Oostenrijk   € 16/75cl
of
Sappig gebraden Frans haantje met dragon, geglaceerde witte vollegrond asperges AA en gebakken dragon-aardappeltjes
Moortgat Duvel Barrel Aged Batch #1   koper,bourbon vaten,rokerig   Puurs/Antwerpen   € 46/75cl
Alpha Estate “Axia”   50%Xinomavro/50%Syrah  
Amindeon/Griekenland   € 18/75cl
*
Huisbereide bavarois met Bourbon-vanille, huisbereide advocaat, slagroom en bresilienne-nootjes
   Dom. Franz-Jozef Eifel   top/bio/halfzoet    100%Riesling Feinherb   Moezel/Duitsland   € 18/37,5cl

€ 54

DIT PAAS “TAKE OUT” MENU DIENT TEN LAATSTE BESTELD TE WORDEN OP VRIJDAG 2 APRIL 2021 VOOR 18H00

HET KAN CORONAPROEF (DRAAG UW MONDMASKER EN ONTSMET UW HANDEN) AFGEHAALD WORDEN IN ONS RESTAURANT OP ZATERDAG 3 APRIL, ZONDAG 4 APRIL (PASEN) EN PAASMAANDAG 5 APRIL 2021 TUSSEN 17H00 EN 18H00

ONS PAAS “TAKE OUT” MENU WORDT VOORZIEN VAN EEN HANDIGE HANDLEIDING

DIT PAASMENU KAN EVENEENS BIJ U THUIS  GELEVERD WORDEN IN BERCHEM, BORGERHOUT EN DEURNE AAN € 4 PER LEVERING

RESERVEER TIJDIG VIA ONZE WEBSTEK OF TELEFONISCH OP

03/236.07.80