WEEKMENU VANAF 25 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)

LUNCH&DINERMENU VANAF € 25
OP DONDERDAGAVOND,
VRIJDAGMIDDAG EN MAANDAG-MIDDAG & -AVOND

Heldere lentegroentenbouillon met balletjes
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Tartaar van Noorse zalm met bieslookroom en toast + € 6
OF
Traaggegaarde eendenrollade met tonnato-saus en bospaddestoel + € 8
OF
Witte vollegrond AAA asperges op Vlaamse wijze + € 12
*
Gebakken Noorse zalmsuprême op Italiaanse wijze met tomaat, Italiaanse kruidensaus en aardappelpuree
OF
Sappig gebakken Gelderse hoenfilet met gestoofd Brussels lof, een bruine jus en aardappelkroketten
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, spinaziestoemp met spekjes  en mousselinesaus + € 12
OF
Rosé gebakken Australische hertenfilet pur met een trio van wintergroenten, een fine champagnesausje en aardappelkroketten + € 16
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U frietjes + € 18
*
Huisbereide rijstpap met Iraanse saffraan en bruine suiker
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!